ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Μήνυση από τον Mark Hunt στο UFC


Η τιμωρία του Brock Lesnar δεν ήταν ικανοποιητική για τον Mark Hunt, ο οποίος προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά του UFC, του Lesnar και του Dana White.


Ο Νεοζηλανδός είναι ιδιαίτερα επιθετικός κατά του UFC από την πρώτη μέρα που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες ο Lesnar. O Hunt διεκδικεί αποζημιώσεις, καθώς θεωρεί ότι η μετατροπή της νίκης του Lesnar σε No Contest δεν ήταν αρκετή.

Το UFC δεν έχει αντιδράσει ακόμη επίσημα. Ενδιαφέρον έχει το τι θα γίνει με τον αγώνα του Hunt εναντίον του Alistair Overeem στο UFC 209 στις 4 Μαρτίου. Ίσως το UFC ακυρώσει τον αγώνα λόγω της δικαστικής διαμάχης.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Μήνυση από τον Mark Hunt στο UFC Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top