ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Μένει στο NJPW ο Kenny Omega


Ο Kenny Omega είδε το όνομά του να εμπλέκεται συνεχώς σε σενάρια ερχομού του στο WWE μέσα στον Ιανουάριο, με το ντεμπούτο στο Royal Rumble να θεωρείται πιθανό. Ο Καναδός, όμως, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει με το NJPW.

Ο πιο καυτός free agent στον χώρο του pro-wrestling ανακοίνωσε την απόφασή του να συνεχίσει στο NJPW. Δήλωσε ότι δεν θέλει να σπάσει την Elite με τους Young Bucks και ότι έχει σκοπό να κάνει το 2017 ακόμα πιο επιτυχημένο από το 2016.

Παρ' όλα αυτά, ο ηγέτης του Bullet Club δεν άφησε εκτός συζήτησης το ενδεχόμενο να τον δούμε στο WWE στο μέλλον. Θα το έκανε όμως αν ήταν σίγουρος ότι θα υπήρχε η ευκαιρία να αφήσει το στίγμα του στην εταιρεία όπως κάνει στα indys.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Μένει στο NJPW ο Kenny Omega Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top