ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

NJPW Wrestle Kingdom 11: Άφησε την ψυχή του ο Okada


Ο Kazuchika Okada και ο Kenny Omega έβαλαν ήδη υποψηφιότητα για τον κορυφαίο αγώνα του 2017 με ένα απίστευτο main event, το οποίο έβγαλε νικητή τον Kazuchika Okada. Κέρδισε τον Tanahashi και παρέμεινε IWGP Intercontinental Champion ο Tetsuya Naito. Άλλαξαν χέρια οι υπόλοιποι τίτλοι. Κακή βραδιά για το Bullet Club.


Στο pre-show διεξήχθη το New Japan Rumble, το οποίο μοιάζει με το Royal Rumble αλλά υπάρχουν και Pinfalls. Νικητής αναδείχθηκε ο Michael Elgin.

Στη μάχη μεταξύ των δύο Tiger Mask, ο Tiger Mask W κέρδισε τον Tiger The Dark.

Η κακή βραδιά για το Bullet Club ξεκίνησε με την απώλεια του IWGP Jr. Tag Team Championship των Young Bucks. Νέοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Roppongi Vice.

Οι Evil, Sanada και Bushi έγιναν οι νέοι NEVER 6-Man Tag Team Champions εκ μέρους των Los Ingobernables de Japon μετά από ένα Gauntlet Match. Στον αγώνα συμμετείχαν οι Hangman Page, Bad Luck Fale και Yujiro Takahashi από το Bullet Club, οι Jado, Will Oespreay και Yoshi Hashi από το Chaos και οι πρωταθλητές Ricochet, David Finlay και Satoshi Kojima.

Η πρώτη εμφάνιση του Cody Rhodes στο NJPW συνοδεύτηκε με νίκη έναντι του Juice Robinson.

Ο Adam Cole έγραψε ιστορία κερδίζοντας τον Kyle O'Reilly για να γίνει ο πρώτος παλαιστής στην ιστορία του Ring Of Honor που κατακτά τρεις φορές τον μεγάλο τίτλο του promotion.

Οι Tomohiro Ishii και Toru Yano κατέκτησαν το IWGP Heavyweight Tag Team Championship κερδίζοντας τους Guerrillas Of Destiny από το Bullet Club και τους Great Bash Heel.

Ο πρώτος τρομερός αγώνας της βραδιάς έγινε ανάμεσα στον Kushida και τον Himoru Takahashi. O Takahashi πήρε τη νίκη και έγινε ο νέος IWGP Jr. Heavyweight Champion.

Ο Hirooki Goto κατάφερε να ξεπεράσει τους δαίμονές του και να κατακτήσει έναν τίτλο σε μεγάλο event. Για να γίνει NEVER Openweight Champion κέρδισε τον Katsuyori Shibata.

Ο Tetsuya Naito έγινε ο πρώτος πρωταθλητής που κράτησε τον τίτλο του. Ο Hiroshi Tanahashi έκανε τα πάντα για να του πάρει το IWGP Intercontinental Championship αλλά ο Naito με δύο συνεχόμενα Destino κέρδισε τον μεγάλο σταρ του NJPW.

Η μάχη του Kazuchika Okada με τον Kenny Omega για το IWGP Heavyweight Championship ήταν απολαυστική. Οι δύο παλαιστές έδωσαν πραγματικά ότι είχαν μέσα στο ρινγκ. Ο Omega έφτασε πολλές φορές στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Ο Okada χρειάστηκε τέσσερα Rainmaker για να καταφέρει να κερδίσει τον ηγέτη του Bullet Club και να παραμείνει IWGP Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Wrestle Kingdom 11

- O Michael Elgin κέρδισε το New Japan Rumble
- O Tiger Mask W κέρδισε τον Tiger The Dark
- Οι Roppongi Vice κέρδισαν τους Young Bucks (νέοι IWGP Jr. Tag Team Champions)
- Οι Los Ingobernables de Japon κέρδισαν τους Ricochet, David Finlay & Satoshi Kojima, Chaos και Bullet Club (νέοι NEVER Six-Man Tag Team Champions)
- O Cody Rhodes κέρδισε τον Juice Robinson
- O Adam Cole κέρδισε τον Kyle O'Reilly (νέος ROH World Champion)
- Οι Tomohiro Ishii & Toru Yano κέρδισαν τους Great Bash Heel και Guerrillas Of Destiny (νέοι IWGP Heavyweight Tag Team Champions)
- O Himoru Takahashi κέρδισε τον Kushida (νέος IWGP Jr. Heavyweight Champion)
- O Hirooki Goto κέρδισε τον Katsuyori Shibata (νέος NEVER Openweight Champion)
- O Tetsuya Naito κέρδισε τον Hiroshi Tanahashi (παρέμεινε IWGP Intercontinental Champion)
- O Kazuchika Okada κέρδισε τον Kenny Omega (παρέμεινε IWGP Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NJPW Wrestle Kingdom 11: Άφησε την ψυχή του ο Okada Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top