ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Αλλάζει πολιτική συμβολαίων το NJPW


Το NJPW ανακοίνωσε ότι αλλάζει τα συμβόλαια τα οποία διαπραγματεύεται με τους παλαιστές για να προστατευθεί από την έφοδο του WWE στα Indys.


Το κορυφαίο Ιαπωνικό promotion από εδώ και στο εξής θα προσφέρει συμβόλαια για πολλά χρόνια στους παλαιστές του. Μέχρι τώρα, το NJPW, όπως και τα περισσότερα ανεξάρτητα promotion, πρόσφερε μονοετή συμβόλαια στους παλαιστές.

Κύριο μέλημα της απόφασης αυτής είναι η προστασία από το WWE, το οποίο συλλέγει ταλέντα από τα ανεξάρτητα promotion. Χαρακτηριστικά ονόματα παλαιστών που έφυγαν τον τελευταίο καιρό για το WWE είναι αυτά του AJ Styles και του Shinsuke Nakamura, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες για τον Kenny Omega, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 31 Ιανουαρίου.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αλλάζει πολιτική συμβολαίων το NJPW Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top