ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

NXT 11/1/2017: Η σειρά των Authors Of Pain


Τους Authors Of Pain θα βρουν μπροστά τους στο NXT Takeover: San Antonio οι DIY μετά τη νίκη τους επί των Revival. Δέχεται επιθέσεις από παντού η Asuka.


Η Billie Kay και η Peyton Royce επιτέθηκαν στην Asuka στο πάρκινγκ. Αργότερα, κέρδισαν tag team αγώνα στο ρινγκ. Μετά τον αγώνα η Asuka μπήκε φουριόζα στο ρινγκ αλλά την καθάρισαν οι νικήτριες. Η Nikki Cross την έσωσε αλλά επιτέθηκε και σ' αυτήν.

Ο Elias Samson, αφού είπε ένα τραγούδι, κέρδισε τον Jonathan Cruz με neckbreaker.

O Andrade 'Cien' Almas πήρε εκδίκηση από τον Oney Lorcan για την ήττα του στην Ιαπωνία παίρνοντας αυτή τη φορά τη νίκη.

Ο Bobby Roode έδωσε στον Tom Philips ένα εισιτήριο από το περσινό NXT Takeover: Dallas και αυτός το έδωσε στον Nakamura στη συνέντευξή τους.

Οι DIY κέρδισαν τους Revival για να παραμείνουν NXT Champions. Μετά τον αγώνα δέχτηκαν επίθεση από τους Authors Of Pain και ο William Regal κανόνισε αγώνα DIY vs Authors Of Pain για το Takeover: San Antonio. H Asuka μπούκαρε στο γραφείο του Regal και ζήτησε αγώνα εναντίον όλων.

Αποτελέσματα NXT 11/1/2017

- Οι Billie Kay & Peyton Royce κέρδισαν τις Sarah Bridges & Macey Evans
- O Elias Samson κέρδισε τον Jonathan Cruz
- Ο Andrade Almas κέρδισε τον Oney Lorcan
- Οι DIY κέρδισαν τους Revival

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 11/1/2017: Η σειρά των Authors Of Pain Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top