ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

NXT 18/1/2017: Σταρ εναντίον σταρ


Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες υπογραφές συμβολαίων, αυτή του Bobby Roode και του Shinsuke Nakamura δεν περιελάμβανε ξύλο αλλά μόνο προσβολές. Ξέσπασαν στους TM-61 οι Revival. Τα έβαλε με τη Sanity ο Tye DIllinger.


Η τρελαμένη Nikki Cross κέρδισε την Kennedy Lewis με Spinning Neckbreaker.

Ο Roderick Strong και ο Steve Cutler τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Strong να αναδεικνύεται νικητής χάρη στο Sick Kick. Μετά τον αγώνα ο Strong ρωτήθηκε για τον Andrade Almas και είπε ότι δεν τον νοιάζει τι λέει ο Almas παρά μόνο να κυνηγήσει το NXT Championship.

O Tye Dillinger είπε ότι δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του και διακόπηκε από τη Sanity. O Eric Young του πρότεινε να μπει στη φατρία. Ο Tye αρνήθηκε και ο Young προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη. Ο Tye αρνήθηκε δεύτερη φορά και άρχισαν να πλακώνονται. Τότε εμφανίστηκε ο Damo, επιτέθηκε στον Dillinger και μπήκε επίσημα στη Sanity.

Οι TM-61 έκαναν το λάθος να κερδίσουν τους Revival. Η ήττα προκάλεσε τον εκνευρισμό των πρώην NXT Tag Team Champions, οι οποίοι επιτέθηκαν στους νικητές.

Ο Bobby Roode και ο Shinsuke Nakamura βρέθηκαν στο ρινγκ για την υπογραφή του συμβολαίου του αγώνα τους στο NXT Takeover: San Antonio. O Roode είπε ότι ο Nakamura είναι ένα αστείο και ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος σταρ του NXT. O Nakamura τον κορόιδεψε και είπε ότι θα του ξεριζώσει το κεφάλι στο Takeover. Το segment έκλεισε με staredown των δύο superstars.

Αποτελέσματα NXT 18/1/2017

- Η Nikki Cross κέρδισε την Kennedy Lewis
- O Roderick Strong κέρδισε τον Steve Cutler
- Οι TM-61 κέρδισαν τους Revival

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 18/1/2017: Σταρ εναντίον σταρ Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top