ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

NXT 25/1/2017: Τρέλα πριν το Takeover


Οι τέσσερις γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο NXT Takeover: San Antonio έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στο μεγάλο event του NXT. Ύπουλη επίθεση του Andrade Almas στον Roderick Strong.


Όση προσπάθεια και να έκανε η Liv Morgan, η Ember Moon την κέρδισε. Μετά τον αγώνα, η νικήτρια αναγνώρισε την αξία της Morgan δίνοντάς της το χέρι.

O Roderick Strong προκάλεσε τον Andrade Almas να τον χτυπήσει την ώρα που έδινε συνέντευξη στα παρασκήνια και ο Μεξικανός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Ο Kona Reeves προσπάθησε να ντροπιάσει τον No Way Jose μέσα στο ρινγκ αλλά ο Jose τον κέρδισε. Μετά τον αγώνα ο Elias Samson διέκοψε τον Jose και τραγούδησε ένα τραγούδι. Ο Jose τον σταμάτησε, ο Samson πήγε να μπει στο ρινγκ αλλά ο Jose δεν τον άφησε.

O Eric Young κέρδισε εύκολα τον Chris Atkins. Μετά τον αγώνα , ο Young έβαλε τον Killian Dain να επιτεθεί στον Atkins.

Η Peyton Royce και η Billie Kay είπαν ότι θα φύγουν με τον τίτλο από το NXT Takeover: San Antonio. Στο ρινγκ ήρθε η Nikki Cross και η Asuka, η οποία μπήκε τρέχοντας. Ξέσπασε καβγάς, με την Asuka και τη Nikki Cross να χτυπούν τους security και να καταλήγουν ξαπλωμένος στο έδαφος, ενώ η Royce και η Kay παρακολουθούσαν.

Αποτελέσματα NXT 25/1/2017

- Η Ember Moon κέρδισε την Liv Morgan
- Ο No Way Jose κέρδισε τον Kona Reeves
- O Eric Young κέρδισε τον Chris Atkins

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 25/1/2017: Τρέλα πριν το Takeover Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top