ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

NXT Takeover San Antonio: Το γόνατο έκρινε τον τίτλο


O Bobby Roode εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Shinsuke Nakamura και τον κέρδισε για να γίνει ο νέος NXT Champion. Κράτησε τον τίτλο της η Asuka. Νέοι πρωταθλητές οι Authors Of Pain. Εισβολή από τον Seth Rollins.

Για άλλη μια φορά η υποστήριξη του κοινού δεν ήταν αρκετή για τον Tye Dillinger. Η παρουσία της Sanity του τραβούσε συνεχώς την προσοχή και έδωσε στον Eric Young την τέλεια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη.


O Roderick Strong και ο Andrade Almas πίεσαν ο ένας τον άλλον και στο τέλος o Strong ήταν αυτός που έφυγε με το νικηφόρο αποτέλεσμα.


Το μέγεθος και η επιθετικότητα των Authors Of Pain επικράτησε της ψυχής και της μαχητικότητας των DIY και το NXT Tag Team Championship άλλαξε χέρια.


Από το πουθενά εμφανίστηκε ο Seth Rollins οργισμένος και άρχισε να φωνάζει τον Triple H. Ο Triple H εμφανίστηκε αλλά δεν μπήκε στο ρινγκ. Αντίθετα, έστειλε τους security να μαζέψουν τον Rollins.


Η Peyton Royce και η Billie Kay εφάρμοσαν συγκεκριμένο σχέδιο στο Fatal Four Way για το NXT Women's Title. Έβγαλαν εκτός μάχης τη Nikki Cross περνώντας την από τραπέζι και εστίασαν στην Asuka. Η Asuka όμως δεν μάσησε και πήρε τη νίκη για να παραμείνει πρωταθλήτρια.


Ο Shinsuke Nakamura και ο Bobby Roode αγωνίστηκαν μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Ο Nakamura τραυματίστηκε στο γόνατό του αλλά αρνήθηκε να τα παρατήσει. Ο Roode εστίασε στον τραυματισμό και με δύο Glorious DDT κατέκτησε το NXT Championship.


Αποτελέσματα NXT Takeover: San Antonio

- O Eric Young κέρδισε τον Tye Dillinger
- Ο Roderick Strong κέρδισε τον Andrade Almas
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους DIY (νέοι NXT Tag Team Champions)
- Η Asuka κέρδισε τις Nikki Cross, Peyton Royce και Billie Kay (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- O Bobby Roode κέρδισε τον Shinsuke Nakamura (νέος NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT Takeover San Antonio: Το γόνατο έκρινε τον τίτλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top