ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ποιοι ετοιμάζονται για το κυρίως ροστερ από το NXT;


Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πότε θα γίνουν τα ντεμπούτα από πολλούς υποσχόμενους παλαιστές του NXT, αλλά πολλοί είναι αυτοί που θεωρούνται έτοιμοι.


Πολλοί τοπ σούπερσταρ από το NXT βρίσκονται στην ''τάξη Terry Taylor (προπονητής του WWE)'' στο WWE Performance Center. Η τάξη αυτή είναι υπεύθυνη στο να ετοιμάζει τα ταλέντα για το κυρίως ρόστερ και οι κλήσεις τους θεωρούνται επικείμενες. Τα ταλέντα σε αυτό το γκρουπ είναι οι TM-61, Hideo Itami, Kassius Ohno, Elias Samson, Tye Dillinger, Alexander Wolfe, Andrade ''Cien'' Almas, Johnny Gargano & Tommaso Ciampa και φυσικά Shinsuke Nakamura.

Το επόμενο γκρουπ αμέσως μετά από αυτό, το οποίο δεν θεωρούνται 100% έτοιμοι, αλλά είναι οι επόμενοι που θα αναλάβουν την προαναφερθείσα τάξη όταν εκείνοι θα καλεστούν, είναι οι Authors of Pain, Roderick Strong, Dan Matha, Blake, Murphy, The Revival, Riddick Moss, Tino Sabbatelli, Aleister Black ( Tommy End), Killian Dain (Big Damo) και Oney Lorcan.

Όσο αφορά κλήση για τον Bobby Roode, η δική του συμφωνία είναι διαφορετική και δεν προπονείται στο Performance Center. Βρίσκεται εκεί για βοήθεια στο NXT και η παρουσία του στο main roster δεν έχει να κάνει με τάξεις και αν είναι έτοιμος, επειδή πολύ απλά είναι ήδη. Το ίδιο ισχύει και για τους Samoa Joe, Eric Young και Austin Aries.

Item Reviewed: Ποιοι ετοιμάζονται για το κυρίως ροστερ από το NXT; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top