ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Τσακωμός του Orton με fan σε γυμναστήριο


Ένας fan καταγγέλλει ότι ενεπλάκη σε τσακωμό με τον Randy Orton σε τοπικό γυμναστήριο στο Jonesboro όταν προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία.

Ο Anthony Martin δήλωσε ότι βρισκόταν στο γυμναστήριο όταν είδε τον Randy Orton να μπαίνει μέσα. Του ζήτησε φωτογραφία και ο Orton είπε ότι δεν τον ακούει επειδή φοράει ακουστικά και έφυγε.

Αργότερα, ο Martin τράβηξε φωτογραφία τον Orton, o WWE Superstar τον είδε και άρχισε να του φωνάζει λέγοντάς του πως του είπε ότι δεν θέλει φωτογραφίες. Ο Martin του είπε ότι δεν ήθελε να δείξει ασέβεια και ότι θα διαγράψει τη φωτογραφία.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τσακωμός του Orton με fan σε γυμναστήριο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top