ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Αινιγματικό post του Cena για τον Kenny Omega


Ο John Cena αρέσκεται στο να διασκεδάζει με τον κόσμο στο Instagram και επέλεξε το πιο καυτό όνομα των τελευταίων ημερών για να το κάνει.

Ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του Kenny Omega, ο οποίος μαζί με τον Kazuchika Okada έβαλαν φωτιά στο χώρο του pro-wrestling με τον αγώνα που είχαν στο Wrestle Kingdom 11.

Ο Cena είχε κάνει το ίδιο με τον AJ Styles μερικές μέρες πριν κάνει το ντεμπούτο του. Η δήλωση του Omega ότι θέλει να εξετάσει εκ νέου τις επιλογές του φουντώνει τις φήμες περί ερχομού του στο WWE, παρά το ότι έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να γράψει ιστορία εκτός WWE.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αινιγματικό post του Cena για τον Kenny Omega Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top