ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

RAW 16/1/2017: Άγριες καταστάσεις


Με χαοτικό τρόπο τέλειωσε το RAW, με τον Kevin Owens να περνάει τον Roman Reigns μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών. Εμφανίστηκε στην αρχή του show ο Brock Lesnar. Τυχεροί οι Sheamus & Cesaro.

Ο Roman Reigns είπε ότι δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον κερδίσει. Ο Paul Heyman τον διέκοψε και είπε ότι το Royal Rumble Match είναι υπόθεση του Brock Lesnar. Με τη σειρά τους μπήκαν οι Kevin Owens, Chris Jericho, Seth Rollins, Braun Strowman και Brock Lesnar. O Sami Zayn από το πουθενά επιτέθηκε στον Braun Strowman και επικράτησε χάος στο ρινγκ. Ο Lesnar έμεινε στο τέλος όρθιος.

Ακολούθησε αγώνας των Enzo Amore και Big Cass με τους Rusev και Jinder Mahal με νικητές τους Enzo & Cass.

O Ariya Daivari κέρδισε τον Lince Dorado υπό το βλέμμα του Jack Gallagher που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών.

Νωρίτερα στην ημέρα η Nia Jax επιτέθηκε στην Sasha Banks την ώρα που οι προπονητές τσέκαραν το γόνατό της και της το τραυμάτισε ξανά.

Ένα λάθος του Sheamus αποδείχτηκε σωτήριο για αυτόν και τον Cesaro στον αγώνα τους εναντίον των Luke Gallows και Karl Anderson. O Sheamus χτύπησε κατά λάθος τον διαιτητή. Έπειτα, οι διεκδικητές εκτέλεσαν τον Cesaro με το Magic Killer. Ένας άλλος διαιτητής ήρθε στο ρινγκ και μέτρησε μέχρι το 3. Τότε σηκώθηκε ο πρώτος διαιτητής και άλλαξε το αποτέλεσμα και είπε ότι οι Gallows & Anderson κέρδισαν με DQ, με αποτέλεσμα ο Sheamus και ο Cesaro να παραμείνουν RAW Tag Team Champions.

Ο αγώνας του Rich Swann με τον Tony Nese δεν έγινε ποτέ γιατί ο Neville επιτέθηκε στον Swann. O Nese πήγε να βοηθήσει τον Neville αλλά ο Άγγλος τον πέταξε από το ρινγκ.

Ο Titus O'Neil προκάλεσε κάποιο μέλος της New Day να παίξει τη θέση του στο Royal Rumble Match εναντίον του. Ο Big E δέχτηκε και τον κέρδισε.

H Charlotte έδειξε μερικές φωτογραφίες και εκθέσεις της Bayley από την παιδική της ηλικία και είπε ότι είναι μια τυπική φαν. Η Bayley την διέκοψε και της αφιέρωσε τρία ποιήματα, λέγοντας ότι στο Royal Rumble θα γίνει η νέα πρωταθλήτρια.

Ο Cedric Alexander επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Brian Kendrick με Lumbar Check. H Alicia Fox τον βοήθησε αλλά ο Cedric δεν την ήθελε.

Στο main event οι Braun Strowman, Kevin Owens και Chris Jericho κέρδισαν τους Sami Zayn, Roman Reigns και Seth Rollins σε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Μετά επικράτησε χάος κοντά στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο Rollins έκανε Pedigree στον Jericho αλλά ο Owens χαμογέλασε τελευταίος. Ο Universal Champion χτύπησε με καρέκλα τον Rollins και στη συνέχεια έκανε Powerbomb στον Roman Reigns στο τραπέζι των σχολιαστών.

Αποτελέσματα RAW 16/1/2017

- Οι Enzo Amore & Big Cass κέρδισαν τους Rusev & Jinder Mahal
- Ο Ariya Daivari κέρδισε τον Lince Dorado
- Οι Gallows & Anderson κέρδισαν τους Sheamus & Cesaro με DQ (οι Sheamus & Cesaro παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- Ο Big E κέρδισε τον Titus O'Neil
- Ο Cedric Alexander κέρδισε τον Brian Kendrick
- Οι Braun Strowman, Kevin Owens & Chris Jericho κέρδισαν τους Sami Zayn, Roman Reigns & Seth Rollins

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 16/1/2017: Άγριες καταστάσεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top