ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

RAW 2/1/2017: Όλοι για το Royal Rumble


Ο Goldberg επέστρεψε και μαζί με τους Roman Reigns, Braun Strowman, Kevin Owens και Chris Jericho έκαναν ξεκάθαρες τις προθέσεις του εν όψει του Royal Rumble. Θα διεκδικήσει το RAW Women's Championship στο Royal Rumbe η Bayley.


Ο Mick Foley είπε στον Chris Jericho ότι θα διεκδικήσει το United States Championship του Roman Reigns, με τον Reigns να χάνει τον τίτλο αν χάσει με count out ή DQ. H Stephanie McMahon έβαλε τον Kevin Owens σε αγώνα με τον Seth Rollins, με τον ηττημένο να μην έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στο ringside στον αγώνα για το US Championship.

Ο Owens ηττήθηκε με DQ καθώς επιτέθηκε στον Rollins με το καμπανάκι. Ο Rollins πήγε να του κάνει Pedigree αλλά ο Owens ξέφυγε.

Ο Karl Anderson εκμεταλλεύτηκε την απόσπαση της προσοχής του Cesaro από τον Luke Gallows και τον Sheamus και κέρδισε τον Ελβετό.

Ο Braun Strowman και ο Sami Zayn χρησιμοποίησαν αντικείμενα, πάλεψαν στα παρασκήνια και τελικά ο Zayn ήταν αυτός που δεν κατάφερε να σηκωθεί, χάνοντας το Last Man Standing Match. O Strowman του επιτέθηκε μετά τον αγώνα.

Ο Titus O'Neil ζήτησε από τη New Day να ενταχθεί στην ομάδα σαν νέο μέλος. Η New Day αρνήθηκε και κατέληξαν σε αγώνα του O'Neil με τον Xavier Woods. Ο Woods πήρε τη νίκη.

Η Alicia Fox και ο Tony Nese απέσπασαν την προσοχή του Cedric Alexander και ο Drew Gulak εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να τον κερδίσει.

Ο αγώνας του Roman Reigns με τον Chris Jericho κύλησε χωρίς καμία εξωτερική ανάμειξη. Ο Jericho προσπάθησε να κερδίσει α λα Eddie Guerrero αλλά ο διαιτητής δεν τσίμπησε και ο Reigns κράτησε τον τίτλο του.

Ο TJ Perkins κέρδισε τον Brian Kendrick με Kneebar και θα αντιμετωπίσει στο 205 Live τον Neville.

O Big Cass αντιμετώπισε μόνος του τον Rusev και τον Jinder Mahal και ηττήθηκε.

Η Sasha Banks δεν άφησε την Nia Jax να συγκεντρωθεί στον αγώνα της με την Bayley και η Bayley την κέρδισε για να γίνει διεκδικήτρια του RAW Women's Championship.

O Chris Jericho ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο Royal Rumble Match, κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Kevin Owens. O Goldberg τους διέκοψε και τους είπε ότι θα διαλύσει όποιον βρει μπροστά του στο Royal Rumble. Ανάλογες δηλώσεις έκαναν και οι Roman Reigns, Paul Heyman εκ μέρους του Brock Lesnar και Braun Strowman. O Reigns και ο Goldberg έκαναν διπλό spear στον Strowman.

Αποτελέσματα RAW 2/1/2017

- Ο Seth Rollins κέρδισε τον Kevin Owens με DQ
- O Karl Anderson κέρδισε τον Cesaro
- O Braun Strowman κέρδισε τον Sami Zayn
- O Xavier Woods κέρδισε τον Titus O'Neil
- O Drew Gulak κέρδισε τον Cedric Alexander
- O Roman Reigns κέρδισε τον Chris Jericho (παρέμεινε US Champion)
- O TJ Perkins κέρδισε τον Brian Kendrick
- Οι Rusev & Jinder Mahal κέρδισαν τον Big Cass
- H Bayley κέρδισε την Nia Jax

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 2/1/2017: Όλοι για το Royal Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top