ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

RAW 23/1/2017: Οι τρεις μεγάλοι του Royal Rumble


Όχι μόνο ο Goldberg, αλλά και ο Brock Lesnar και ο Undertaker εμφανίστηκαν στο RAW και αντάλλαξαν έντονα βλέμματα. No DQ ο αγώνας του Kevin Owens με τον Roman Reigns στο Royal Rumble. Έχασε τη θέση του στο Royal Rumble Match ο Seth Rollins.


Ο Roman Reigns άνοιξε το επεισόδιο και διακόπηκε από τους Kevin Owens και Chris Jericho. Ο Jericho είπε κάτι που ήταν σα να δίνει ρεβάνς στον Reigns για το United States Championship. O Reigns το παρατήρησε και ο Owens δέχτηκε εκ μέρους του Jericho να γίνει η ρεβάνς, κάτι που έπιασε απροετοίμαστο τον Y2J.

O Luke Gallows πήρε εν μέρει εκδίκηση για την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας τον Cesaro. Για να πάρει τη νίκη εκμεταλλεύτηκε τη βοήθεια του Karl Anderson, ο οποίος χτύπησε τον Sheamus και απέσπασε την προσοχή του διαιτητή και του Cesaro.

O Corey Graves πήρε συνέντευξη από την Bayley και η διεκδικήτρια του RAW Women's Championship είπε ότι μπορεί να μην έχει το όνομα Flair, αλλά έχει 2 νίκες κόντρα στην Charlotte και θα τις κάνεις 3 στο Royal Rumble.

H Stephanie McMahon ανάγκασε τον Seth Rollins να υπερασπιστεί τη θέση του στο Royal Rumble Match κόντρα στον Sami Zayn. Η μουσική του Triple H έπαιξε την ώρα που ο Rollins ήταν έτοιμος να κερδίσει τον αγώνα. Ο "Game" δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο Sami Zayn άρπαξε την ευκαιρία για να κερδίσει με roll up pin. Έτσι, κέρδισε θέση στο Royal Rumble Match και ο Rollins έμεινε εκτός.

Οι Mustafa Ali, Jack Gallagher και TJ Perkins κέρδισαν τους Tony Nese, Drew Gulak και Ariya Daivari με το εντυπωσιακό Reverse 450 Splash του Ali.

Οι Enzo & Cass διέκοψαν τη New Day και ο Big Cass ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Royal Rumble Match. Το ίδιο έκανε και ο Rusev, με τη συνοδεία του Jinder Mahal και της Lana. O Titus O'Neil τους διέκοψε φέρνοντας σε απόγνωση τη New Day. Ο O'Neil είπε ότι θα γίνει ένα 8-Man Tag Team Match με τον Braun Strowman να συμμαχεί με τον Titus, τον Rusev και τον Mahal. O Strowman έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με Running Powerslam στον Enzo Amore. O Big Show επέστρεψε και είχε staredown με τον Strowman.

O Kevin Owens χάλασε τον αγώνα του Chris Jericho με τον Roman Reigns προκαλώντας DQ. O Owens και ο Jericho προσπάθησαν να βάλουν τον Reigns στο shark cage αλλά τελικά ο Reigns κλείδωσε μέσα τον Owens και τον ανέβασε ψηλά. Ο Jericho έμεινε μόνος του και δέχτηκε spear. Όταν ο Owens κατέβηκε, του ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας με τον Reigns στο Royal Rumble θα είναι No DQ, κάτι που τον τρέλανε.

Η Charlotte έδωσε συνέντευξη στον Corey Graves και είπε ότι στο Royal Rumble θα χτίσει ακόμα περισσότερο τον θρύλο της παραμένοντας αήττητη σε PPV.

H Nia Jax κέρδισε εύκολα ένα squash match. Μετά τον αγώνα, η Sasha Banks της επιτέθηκε με πατερίτσα και πήρε εκδίκηση για την επίθεση που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Rich Swann κέρδισε τον Noam Dar και κάλεσε οργισμένος τον Neville στο ρινγκ. Ο Neville ήρθε και δέχτηκε επίθεση από τον Swann προτού τραπεί σε φυγή.

O Goldberg είπε ότι το Royal Rumble είναι ο δρόμος για το Universal Championship. O Paul Heyman τον διέκοψε και έφερε μαζί του τον Brock Lesnar. O Goldberg προκάλεσε τον Lesnar να μπει στο ρινγκ και ο Lesnar ανταποκρίθηκε. Τότε, τα φώτα έσβησαν, οι καμπάνες ήχησαν και εμφανίστηκε στο ρινγκ ο Undertaker. Το επεισόδιο έκλεισε με τους τρεις superstars να κοιτιούνται.

Αποτελέσματα RAW 23/1/2017

- Ο Luke Gallows κέρδισε τον Cesaro
- Ο Sami Zayn κέρδισε τον Seth Rollins
- Οι Mustafa Ali, Jack Gallagher & TJ Perkins κέρδισαν τους Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari
- Οι Braun Strowman, Titus O'Neil, Rusev & Jinder Mahal κέρδισαν τους New Day & Enzo & Cass
- O Roman Reigns κέρδισε τον Chris Jericho με DQ (o Jericho παρέμεινε US Champion)
- Η Nia Jax κέρδισε μια τοπική παλαιστή
- Ο Rich Swann κέρδισε τον Noam Dar

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 23/1/2017: Οι τρεις μεγάλοι του Royal Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top