ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

RAW 30/1/2017: Το μυστικό όπλο


Ο Triple H επέστρεψε κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι θα τα βάλει με τον Seth Rollins, o Samoa Joe επιτέθηκε από το πουθενά στον "Architect", κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στο RAW. Ο Brock Lesnar προκάλεσε τον Goldberg σε αγώνα στη Wrestlemania. Επιτέθηκε στον Braun Strowman ο Roman Reigns.


Ο Kevin Owens καυχήθηκε για τη νίκη του επί του Roman Reigns στο Royal Rumble και ο Chris Jericho για τα 61 λεπτά που άντεξε στο Royal Rumble Match. O Braun Strowman τους διέκοψε και είπε στον Owens ότι έκανε ότι έκανε γιατί του είχε υποσχεθεί αγώνα για το Universal Championship πριν ένα μήνα. Ο Owens αρνήθηκε αλλά ο Mick Foley τον ανάγκασε να υπερασπιστεί τον τίτλο στο main event.

O Jericho βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Sami Zayn και ηττήθηκε καθαρά με το Helluva Kick χωρίς να είναι υπό διεκδίκηση το United States Championship.

Ο Kevin Owens επισκέφθηκε την Stephanie McMahon στο γραφείο της και της ζήτησε να ακυρώσει τον αγώνα με τον Braun Strowman. Η Stephanie είπε ότι θα συνεννοηθεί με τον Mick Foley.

Ο Tony Nese πήρε εκδίκηση από τον Mustafa Ali για την ήττα στο 205 Live της προηγούμενης εβδομάδας κερδίζοντάς τον στο RAW.

O Seth Rollins κάλεσε στο ρινγκ την Stephanie McMahon. H Stephanie είπε ότι ο Triple H δε βρίσκεται στο RAW και απαίτησε συγγνώμη από τον Rollins. O Rollins προσέβαλε με αρκετούς τρόπους τον Triple H. Η Stephanie απάντησε ότι είπε ψέματα και ο Triple H βρίσκεται καθ' οδόν για το RAW.

H Bayley συνεργάστηκε με τους Sheamus & Cesaro και κέρδισαν τους Charlotte, Luke Gallows & Karl Anderson με Bayley to Belly της Bayley στην Charlotte.

H Stephanie McMahon ζήτησε τον λόγο από τον Mick Foley που δεν της είπε για τον αγώνα του Owens με τον Strowman και ο Foley της είπε να μην τον κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα του.

Ο Neville είπε ότι πλέον είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των Cruiserweights. O Rich Swann τον διέκοψε και είπε ότι παρά το ότι δεν τον συμπαθεί κέρδισε τον σεβασμό του και του έδωσε το χέρι. Ο Neville του είπε να γονατίσει και του επιτέθηκε αλλά ο Swann ήταν προετοιμασμένος και τον απώθησε.

Ο Chris Jericho έκατσε στο τραπέζι των σχολιαστών για τον αγώνα του Kevin Owens με τον Braun Strowman. O Strowman του επιτέθηκε πριν ξεκινήσει ο αγώνας και άφησε μόνο του τον Owens. O Roman Reigns επενέβη και επιτέθηκε στον Strowman, προκαλώντας το DQ. O Reigns ξάπλωσε τον Strowman και τον Owens και αποχώρησε.

Ο Brock Lesnar έκανε εμφάνιση-έκπληξη και ο Paul Heyman είπε ότι ο Goldberg είναι αυτός που έχει βρει τα τρωτά σημεία του Lesnar. Γι' αυτό τον προκάλεσε σε έναν τελευταίο αγώνα στη Wrestlemania.

Η Nia Jax αντιμετώπισε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την Sasha Banks και κέρδισε ενώ την είχε κλειδώσει σε λαβή, παρά το γεγονός ότι η Sasha δεν έκανε ποτέ tap out.

Oι Enzo Amore και Big Cass αντιμετώπισαν τους Rusev και Jinder Mahal σε Tornado Tag Team Match και έφυγαν με τη νίκη.

Ο Triple H έκανε την είσοδό του και είπε ότι αυτός δημιούργησε και θα καταστρέψει τον Seth Rollins. O Rollins έκανε την είσοδό του και πριν μπει στο ρινγκ του επιτέθηκε από το πουθενά ο Samoa Joe. O Rollins προσπάθησε να αντισταθεί αλλά ο Joe τον έπνιξε με το Coquina Clutch.

Αποτελέσματα RAW 30/1/2017

- Ο Sami Zayn κέρδισε τον Chris Jericho
- O Tony Nese κέρδισε τον Mustafa Ali
- Οι Bayley, Sheamus & Cesaro κέρδισαν τους Charlotte, Luke Gallows & Karl Anderson
- Ο Braun Strowman κέρδισε τον Kevin Owens με DQ (o Owens παρέμεινε Universal Champion)
- H Nia Jax κέρδισε την Sasha Banks
- Οι Enzo & Cass κέρδισαν τους Rusev & Jinder Mahal

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 30/1/2017: Το μυστικό όπλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top