ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

RAW 9/1/2017: Η ζώνη του Jericho


Ο Chris Jericho και ο Kevin Owens κέρδισαν τον Roman Reigns και ο Y2J έγινε ο νέος Unites States Champion. Θα συμμετάσχει στο Royal Rumble Match ο Undertaker.


Ο Braun Strowman διέκοψε τον Seth Rollins την ώρα που ανακοίνωνε στην Stephanie McMahon και τον Mick Foley ότι θα αγωνιστεί στο Royal Rumble Match για να ζητήσει τον Goldberg ή τον Roman Reigns. O Rollins εκνευρίστηκε και τον χτύπησε, ο Strowman απάντησε και οι διαιτητές τους χώρισαν.

O αγώνας του Roman Reigns με τον Kevin Owens και τον Chris Jericho δεν ξεκίνησε γιατί αναμείχθηκαν ο Braun Strowman και ο Seth Rollins. O Strowman και ο Rollins μπήκαν σε αγώνα, ο οποίος έληξε με διπλό countout. O Strowman συνέχισε την επίθεση μετά τον αγώνα αλλά ο Rollins πήρε μια καρέκλα και τον έδιωξε.

H Charlotte και η Nia Jax επιτέθηκαν στην Bayley και την Sasha Banks στα παρασκήνια. Μετά η Nia κόλλησε την Charlotte στον τοίχο αλλά δεν τη χτύπησε.

Ο Jack Gallagher κέρδισε τον Drew Gulak και προκάλεσε τον Ariya Daivari να συζητήσουν στο 205 Live.

O Shawn Michaels μίλησε για το Royal Rumble και την ταινία του. Ο Rusev με τον Jinder Mahal και τη Lana τον διέκοψαν και ζήτησαν να μπει η Lana στην ταινία. Ο Enzo Amore και ο Big Cass ήρθαν στο πλευρό του HBK και κανονίστηκε αγώνας του Cass εναντίον του Mahal, τον οποίο κέρδισε ο Cass.

O Neville αντιμετώπισε τον Lince Dorado και τον ανάγκασε να κάνει tap out χρησιμοποιώντας νέο finisher. O Neville επιτέθηκε στον Dorado μετά τον αγώνα αλλά ο Rich Swann τον σταμάτησε.

O Luke Gallows έχασε την προσοχή του από τον Cesaro και τον Karl Anderson που πάλευαν εκτός ρινγκ και έχασε από τον Sheamus.

O Undertaker επέστρεψε για να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο Royal Rumble Match και να πει ότι δεν τον ελέγχει κανείς.

Η Bayley και η Sasha Banks μπήκαν σε αγώνα με την Charlotte και την Nia Jax και ηττήθηκαν.

Ο Titus O'Neil διεκδίκησε ξανά θέση στη New Day αλλά αυτή τη φορά ηττήθηκε από τον Kofi Kingston.

Ο Kevin Owens και ο Chris Jericho δούλεψαν άψογα και με τον Chris Jericho να κάνει το pin κέρδισαν τον Roman Reigns και ο Jericho έγινε ο νέος US Champion.

Αποτελέσματα RAW 9/1/2017

- Ο αγώνας Braun Strowman vs Seth Rollins έληξε με Double Countout
- O Jack Gallagher κέρδισε τον Drew Gulak
- O Big Cass κέρδισε τον Jinder Mahal
- Ο Neville κέρδισε τον Lince Dorado
- Ο Sheamus κέρδισε τον Luke Gallows
- Οι Charlotte & Nia Jax κέρδισαν τις Bayley & Sasha Banks
- O Kofi Kingston κέρδισε τον Titus O'Neil

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 9/1/2017: Η ζώνη του Jericho Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top