ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Γιατί δε γίνεται δίωρο το RAW;


Αμέσως μετά το πρώτο RAW του 2017 έκανε πρεμιέρα το νέο talk show του WWE Network, το Bring It To The Table. Παρουσιαστής ήταν ο Peter Rosenberg και καλεσμένοι οι Paul Heyman και JBL.


Ένα από τα θέματα που τέθηκαν ήταν τα παράπονα του κόσμου για την τρίωρη διάρκεια του RAW και το αν πρέπει το μεγάλο show να επιστρέψει στην δίωρη μορφή του.

Ο JBL τάχθηκε υπέρ των 3 ωρών και υποστήριξε ότι η μία επιπλέον ώρα του RAW φέρνει πάρα πολλά κέρδη στην εταιρεία. Το WWE έχει τηλεοπτικές συμφωνίες μέχρι το 2019 και δεν μπορεί να αποφασίσει από μόνο του την επιστροφή στο δίωρο format. Μαζί του συμφώνησε και ο Paul Heyman.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Γιατί δε γίνεται δίωρο το RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top