ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Σπάει την σιωπή της η Ronda Rousey


Μετά την ήττα της στην επιστροφή της στο UFC 207 από την Amanda Nunes, η Ronda Rousey ήταν συντετριμμένη αλλά εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον της.

Η μεγαλύτερη star του αθλήματος μαζί με τον Conor McGregor ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του σε όλες τις καλές και τις άσχημες στιγμές της. Το σημαντικότερο μέρος της ανακοίνωσης ήταν εκεί όπου αναφέρθηκε για το μέλλον της. H Rousey είπε ότι θα πάρει τον χρόνο της για να σκεφτεί καλά το μέλλον της.

Η ήττα της Rousey στο UFC 207 ήταν όχι μόνο η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αλλά και η δεύτερη ήττα συνολικά στην καριέρα της, με την προηγούμενη να προέρχεται από την Holly Holm στο UFC 193. Το μέλλον της στις MMA είναι πλέον αμφίβολο, καθώς έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να αποχωρήσει σύντομα από την ενεργό δράση.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σπάει την σιωπή της η Ronda Rousey Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top