ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Δεν ήταν κακό το Royal Rumble, «ατσουμπαλοσύνη» στα σενάρια!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το Royal Rumble 2017 PPV, με τα απίστευτα title matches και το συνολικά μέτριο αποτέλεσμα του ομώνυμου με το σόου match.

Αν έβλεπα το Royal Rumble, υποθέτοντας ότι πρόκειται για ένα... αυτοτελές show, θα έφευγα ευχαριστημένος. Γυρνώντας στην πραγματικότητα, βλέπουμε ότι οι σεναριογράφοι είναι ολίγον ατσούμπαλοι.

Σε μια «πέτρινη» χρονιά για το WWE, το Royal Rumble φαντάζει σαν μια όαση. Και ας απογοητεύτηκα από τέσσερα - πέντε πράγματα.

Θα παραθέσω τις σκέψεις μου στους ακόλουθους αστερίσκους. Βαθμολογώ το σόου με 8/10 (με αρκετή γενναιοδωρία, διότι πέρασα ένα θαυμάσιο βράδυ στην κοινότητα της GWC).

* Δεν με ενθουσιάζει κανένα από τα παιχνίδια που φαίνονται ότι θα δούμε στην WrestleMania, πλην του Goldberg - Lesnar. Θέλω επειγόντως το Owens - Jericho.

* Randy Orton. Το άξιζε γενικά. Θα μπορούσε να ήταν εκείνος, ο οποίος θα έβγαζε τον Undertaker εκτός παιχνιδιού. Το σενάριο «Wyatt Family» πήρε διαστάσεις στο χθεσινό PPV. Μέχρι πρότινος, δεν ασχολούνταν και πολλοί με την περίπτωση των Orton - Wyatt - Harper.

* Royal Rumble 2017 Winner: Randy Orton. Υπάρχει ελπίδα το 2027 να το πάρει ο John Cena και το 2037 ο Chris Jericho. Ίσως, το 2047 να επιστρέψει και ο Triple H.

* Τα 5/6 του παιχνιδιού του Royal Rumble ήταν αδιάφορα, χωρίς κάτι το ενδιαφέρον. Σε αυτό συνέβαλε ότι δεν είχαμε και κάποιο return.

* Μέχρι και τον αριθμό 26... αυτό που μεγαλούργησε ήταν ο Chris Jericho. Και φανταστείτε δεν ήταν καν στο ρινγκ.

* Έπρεπε να γίνουν πιο αδιάκριτοι. Μετά το «25»... Goldberg, Lesnar, Undertaker;

* Φθηνός ο αποκλεισμός του Braun Strowman. Έπρεπε να έμπαινε στο νο30.

* Ο Roman Reigns χάνει από τον Kevin Owens, λόγω Strowman. Κάθετε στα αποδυτήρια (μέσα στους πόνους και με την απογοήτευση στο πρόσωπο) και περνά μια καθαρίστρια. Τον ενημερώνει ότι υπάρχει ένα μπαλάκι (ακόμα) διαθέσιμο και έχει την ευκαιρία να το ανοίξει. Και tadaaa... νούμερο 30. Η χειρότερη επιλογή (εν ολίγοις).

* Κακή μεταχείριση στον Undertaker. Θα μπορούσε να γλίτωνε αυτό το πεντάλεπτο μαρτύριο.

* Δεν κολλάνε τα σενάρια (Strowman - Reigns - Undertaker). Μπερδεύτηκα.

* Επικράτησε η λογική. Πρωταθλητής ο John Cena σε μια πεντάστερη ματσάρα κόντρα στον AJ Styles.

* Τέλειο το Kevin Owens vs Roman Reigns, αλλά με άσχημο τελείωμα.

* Ωραίο τελείωμα στο Charlotte - Bayley. Στα συν και το Cruiserweight Match.

* Χάρηκα για τον Luke Gallows. Κατάφερε να κατακτήσει ζώνη μετά από έξι ολόκληρες ζωές!

* Το promo των Enzo Amore - Big Cass στο ξεκίνημα του Rumble Match... ότι πρέπει για μια επίσκεψη στην τουαλέτα.

Υ.Γ Where is Seth Rollins? Where is Kane?

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δεν ήταν κακό το Royal Rumble, «ατσουμπαλοσύνη» στα σενάρια! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top