ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ryback: "Δηλητήριο για το wrestling ο Cena"


Ο Ryback μίλησε στο podcast του για τον John Cena και τα προβλήματα που είχαν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις του Cena με τον Alex Riley.

Ο πρώην WWE Superstar είπε ότι ο Cena του συμπεριφερόταν πολύ άσχημα από την πρώτη του μέρα στο WWE, ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος θα τρελαθεί όταν μιλήσει ο Riley αναλυτικά για ότι έχει συμβεί με τον Cena.

Σχετικά με τον Riley είπε επίσης: "Ο John καθόταν και έθαβε τον Alex (Riley) μπροστά σε όλους χωρίς λόγο. Ο Riley ήταν εξαιρετικός από την αρχή. Δούλευε σκληρά, είχε τρομερό theme song, έπαιρνε αντιδράσεις από τον κόσμο αλλά, το ορκίζομαι, λόγω του Cena η καριέρα του στο WWE τέλειωσε για κανέναν άλλο λόγο εκτός από τον Cena και τα προσωπικά του θέματα. Απίστευτο."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ryback: "Δηλητήριο για το wrestling ο Cena" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top