ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

SmackDown Live 10/1/2017: Ολοταχώς για τον τίτλο ο Cena


Ο Ambrose πήρε το πάνω χέρι στην επίθεση του Miz στο πρώτο Ambrose Asylum του 2017. Η Wyatt Family βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. No contest η Nikki με την Natalya. Ξεμπέρδεψε σχετικά γρήγορα ο Cena με τον Corbin. Το πρώτο Steel Cage match γυναικών στο επόμενο SmackDown!


Το επεισόδιο ξεκίνησε με το Ambrose Asylum. Μετά από λίγη κωμωδία εμφανίστηκε ο Miz και ζήτησε τον τίτλο του πίσω. O Ambrose παρέδωσε το Miz participation award (βραβείο για συμμετοχή) στον ίδιο τον..Miz. Κάπου εκεί έπεσε ξύλο με τον lunatic fringe να καταφέρνει να παίρνει το πάνω χέρι και να φυτεύει τον Miz με Dirty Deeds.


Η Nikki Bella επιτέθηκε αμέσως πριν ξεκινήσει το ματς την Natalya, ωστόσο η τελευταία κατάφερε να κάνει Sharpshooter έξω από το ρινγκ και έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Το ματς δεν έγινε ποτέ.


Ο Kalisto νίκησε με ένα απλό roll-up τον Ziggler και εκείνος τρελάθηκε, και του επιτέθηκε με φανερή την απογοήτευσή του. Στη συνέχεια τον διέλυσε με καρέκλα, πήγε να φύγει αλλά του επιτέθηκε ο Apollo Crews, ο οποίος όμως τις έφαγε με την καρέκλα επίσης από τον Ziggler.


Η Wyatt Family πάλι κατάφερε να χάσει από τους American Alpha λόγω ασυνεννοησίας του Orton με τον Harper και ο τελευταίος επιτέθηκε με κλωτσιά στον Orton, που όμως έφυγε από τη μέση και χτύπησε τον Bray Wyatt. Εκείνος σηκώθηκε, τους χώρισε ξανά και έφυγε θυμωμένος και υπήρχε ένα αίσθημα διάλυσης της φατρίας.


Ο Daniel Bryan ανακοίνωσε στις Becky Lynch και Alexa Bliss, ότι θα παλέψουν για τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα χωρίς παρεμβολές διότι το ματς θα γίνει μέσα σε... Steel Cage!


Η Carmella νίκησε μια..ηλικιωμένη, την CJ Lunde με τον Ellsworth παρέα.


Ο John Cena έτρωγε ξύλο την περισσότερη ώρα, αλλά σε δύο λεπτά στο τέλος έκανε όλες τις κινήσεις του και νίκησε τον Baron Corbin με Attitude Adjustment. O AJ Styles ήταν στους εκφωνητές και είχαν λόγια μετά το ματς.Αποτελέσματα SmackDown Live 10/1/2017:

-Nikki Bella vs Natalya έληξε με No Contest
-Ο Kalisto νίκησε τον Dolph Ziggler
-Οι American Alpha νίκησαν τη Wyatt Family και κράτησαν τις Tag Team ζώνες
-Η Carmella νίκησε την CJ Lunde
-Ο John Cena νίκησε τον Baron CorbinItem Reviewed: SmackDown Live 10/1/2017: Ολοταχώς για τον τίτλο ο Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top