ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

SmackDown Live 24/1/2017: Χαμός πριν το Rumble!


Εκτός Wyatt Family ο Harper. Δυνατά λόγια μεταξύ Cena και Styles, επέστρεψε η Mickie James και εξήγησε τα πάντα. Μέσα στο χαμό ο Ambrose κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο του.

Ο Orton με τον Luke Harper ήταν το πρώτο ματς της βραδιάς και αρκετά έντονο. Σε κάποια φάση πήγε να λήξει με countout αλλά ο Bray τους επανέφερε μέσα στο ρινγκ και εν τέλη ο Orton επικράτησε με όμορφο RKO. Ο Bray μπήκε να παρηγορήσει τον Harper αλλά τον φύτεψε με ένα sister Abigail δείχνοντας έτσι ότι εγκαταλείπει τον αδερφό Luke Harper και έφυγε μαζί με τον Orton. Αν και όλοι προβλέπουμε μια ενδεχόμενη προδοσία του Orton στον Bray, παρόλα αυτά είναι το πιο καλοδουλεμένο και προσεγμένο σενάριο σε όλο το WWE μέχρι στιγμής.Η Mickie James μας εξήγησε πως λόγω του Women's Revolution, όλοι μιλάνε για τα κατορθώματα των γυναικών τώρα, ξεχνώντας την προσφορά ατόμων όπως η Mickie και τα κατορθώματά της. Υποστήριξε ότι η Alexa Bliss της έδειξε σεβασμό και θυμόταν τα πάντα και αυτή είναι ο λόγος που επέστρεψε. Η Becky άκουσε αρκετά, όρμηξε στο ρινγκ και έπεσαν μπουνιές, η Mickie πήγε να ξεφύγει και εμφανίστηκε από το πουθενά η Alexa και έριξε κάτω την Becky με δυνατή γροθιά. Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες την ξυλοφόρτωσαν και η James είπε πως η Becky βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω.Σε ένα κωμικό σποτ η Carmella πήγε για ψώνια με τον Ellsworth και τελικά τον έντυσε σαν έναν δεύτερο Enzo Amore. Αυτό.15 σούπερσταρ είχαν την ευκαιρία για μια θέση στο Rumble και την πήρε ο Mojo Rawley που εξουδετέρωσε τους Breezango.Ο Styles κάλεσε έξω τον Cena και παραπονέθηκε πως βρίσκετε στο τέλος του πόστερ για το Royal Rumble και επίσης όταν ο Cena εμφανίστηκε σε μια εκπομπή πρωινή δεν ανέφερε τον Styles με το όνομα του και γελούσαν με τους παρουσιαστές καθώς θα ερχόταν αντιμέτωπος απλά με ένα τύπο από την Atlanta. Αυτό τον εξόργισε και είπε ότι είναι το πρόσωπο του σόου από τότε που έφυγε ο Cena και δεν έλειψε σε κανέναν. Κατηγόρησε τον Cena ότι είναι μια θλιβερή δικαιολογία παλαιστή και αναρωτήθηκε πότε θα αποκτήσει λίγο σεβασμό επιτέλους.
Τον λόγο πήρε ο Cena και ανέφερε πως ο Styles βρίσκεται στην κορυφή 6 μήνες, ενώ ο ίδιος 10 χρόνια. Αναρωτήθηκε πως μάλλον δεν είναι ''καλός'' παλαιστής επειδή δεν δούλεψε στις ανεξάρτητες εταιρίες. Είπε πως ο δεν φτιάχτηκε για τα ανεξάρτητα αλλά για το WWE και στιγμές όπως αυτή. Ο Styles είναι σε επίπεδο κατώτερο από αυτόν, ότι κάνει σε μια μέρα άλλοι κάνουν σε μια καριέρα και δεν μιλάει ποτέ για αυτό απλά βουλώνει στόματα. Είπε πως ο Styles δεν είναι ένας τύπος από την Ατλάντα, είναι απλά ένας τύπος που κρατάει τον τίτλο μέχρι να τον πάρει. Τα έχει ακούσει όλα πριν, η ώρα του είναι τώρα και... recognize! 
Έπαιξε η μουσική του Cena και έφυγε και ο AJ έμεινε να τον κοιτάει.Ο Ziggler νίκησε στα γρήγορα με εναέριο superkick τον Kalisto και στη συνέχεια πήγε να τον διαλύσει με καρέκλα αλλά τον έσωσε ο Apollo Crews.Το Naomi vs Natalya δεν έγινε ποτέ επειδή πλακωνόταν στα παρασκήνια με τη Nikki πάλι επομένως η Naomi έκανε open challenge και βγήκε η πρωταθλήτρια Alexa Bliss. Αφού την πρόσβαλλε λίγο η Naomi της είπε να μπει στο ρινγκ αλλά εκείνη αρνήθηκε και έφυγε.


Τέλος, στο main event ο Ambrose πάλεψε για τον τίτλο του με τον Miz σε Lumberjack ματς. Ο Miz έκανε αρκετές κινήσεις του Daniel Bryan και τελικά μπήκε ο Corbin μέσα και ακολούθησαν όλοι, έγινε χαμός και εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση ο Ambrose που έκανε dirty deeds στον Miz και κράτησε το Intercontinental Championship.Αποτελέσματα SmackDown Live 24/1/2017:
-Ο Randy Orton νίκησε τον Luke Harper
-Ο Mojo Rawley νίκησε το Over the Top Rope Challenge
-Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Kalisto
-Naomi vs Natalya δεν πραγματοποιήθηκε
-Ο Ambrose νίκησε τον Miz και κράτησε την ζώνη Intercontinental.

Item Reviewed: SmackDown Live 24/1/2017: Χαμός πριν το Rumble! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top