ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

SmackDown Live 3/1/2017: Νέο έτος, νέος πρωταθλητής!


Ο Corbin νίκησε τον Ziggler και πούλησε τρέλα στους Stlyes και Cena που υπέγραψαν το συμβόλαιο του αγώνα για το Rumble. Μία από τα ίδια για τις γυναίκες και ο Ambrose κατάφερε να νικήσει τον Miz για το Interontinental Championship.


Αρχικά ο Miz αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο Ambrose πήρε title match και προκάλεσε την Renee Young να βγει έξω και να του ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο βγήκε ο Ambrose τον οποίο χαστούκισε η Maryse και ο οποίος είπε πως αυτή χτυπάει πιο δυνατά.


Ο Corbin νίκησε τον Ziggler με End of Days και πήγε να τον διαλύσει με καρέκλα μετά, αλλά τον έσωσε ο Kalisto. Αυτό δεν άρεσε στον.. Ziggler που τον έκανε superkick και φώναζε ότι δεν χρειάζεται κανέναν.
Ύστερα ο Ziggler επιτέθηκε και στον Apollo Crews στα παρασκήνια. Heel turn απ' ότι φαίνεται ο Ziggler.


Η Becky Lynch νίκησε την Luchadora η οποία αποκαλύφθηκε ότι είναι η Alexa Bliss. Ωστόσο μετά βγήκε η πραγματική Luchadora και μαζί δείρανε την  Becky.


Σειρά είχε το contract signing για το WWE Championship στο Royal Rumble. Ο Daniel Bryan έφερε τους αγωνιζόμενους έξω, και ο AJ Styles τον ρώτησε πως γίνεται ο Cena να λείπει 4 μήνες από την τηλεόραση και να παίρνει αγώνα για τον τίτλο. O Bryan απάντησε ότι καταλαβαίνει αλλά πρέπει να δώσουν στον κόσμο το μεγαλύτερο ματς δυνατόν για το Rumble. Ύστερα τους άφησε μόνους και ο Styles είπε πως ο Bryan του έδωσε ματς τίτλου επειδή έχουν γίνει πλέον σόι. Κατηγόρησε τον Cena ότι δεν έχει πάθος πλέον για το WWE, του είπε πως ζηλεύει τον Rock για το γεγονός ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ στο Hollywood σαν εκείνον και του είπε ότι πλέον εκείνος χρειάζεται αυτό το ματς περισσότερο διότι με ήττα δεν θα ανήκει πλέον στο WWE. Τον λόγο πήρε ο Cena και σε ένα σεμινάριο για πρόμο, έδωσε ρέστα και είπε πως το WWE είναι το πάθος του και στο Rumble θα πλακώσει τον Styles και θα πάρει τον τίτλο.
Τους διέκοψε ο Baron Corbin και τους είπε ο νικητής θα πρέπει να παλέψει μαζί του στη WrestleMania, διότι θα νικήσει το Rumble. Μετά από λίγα λόγια με τον Cena ο Styles αιφνιδίασε τον 15 time champ και τον άφησε στη μέση του ρινγκ με μια κλωτσιά.


Ο James Ellsworth βοήθησε την Carmella να νικήσει την Aliyah.


Οι American Alpha νίκησαν αμέσως τους Breezango και μετά η Wyatt Family από την οθόνη ενημέρωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθει για τους τίτλους.


Η σαπουνόπερα με τις Natalya και Nikki Bella συνεχίστηκε όμως αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κράτησαν το ενδιαφέρον.


Στο main event, η Maryse επενέβη πολλές φορές στο ματς και σε στην τελευταία χαστούκισε τον Ambrose. Ο διαιτητής πήγε να διακόψει το ματς αλλά ο lunatic κατάφερε και τον έπεισε να πετάξει έξω την Maryse. Μετά από kickout από χτύπημα με τη ζώνη στο κεφάλι από πίσω, ο Ambrose κατάφερε να μείνει στο ματς, και γύρισε το Skull Crushing Finale σε Dirty Deeds για τη νίκη και τον τίτλο.


Αποτελέσματα SmackDown Live 3/1/2017:

-Ο Baron Corbin νίκησε τον Dolph Ziggler
-Η Becky Lynch νίκησε την Luchadora
-Η Carmella νίκησε την Aliyah
-Οι American Alpha νίκησαν τους Breezango
-Ο Dean Ambrose νίκησε τον Miz και έγινε ο νέος Intercontinental Champion.

Item Reviewed: SmackDown Live 3/1/2017: Νέο έτος, νέος πρωταθλητής! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top