ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Θα πάρει ξανά τους tag team τίτλους η Wyatt Family;


Μπορεί στο τελευταίο Smackdown Live του 2016 οι Jason Jordan και Chad Gable να νίκησαν τους Luke Harper και Randy Orton και να κατέκτησαν τους tag team τίτλους, ωστόσο χθες στο "μπλε" show μάθαμε ότι η Wyatt Family θα προκαλέσει την American Alpha για το tag team championship την επόμενη βδομάδα.


Όπως ήδη ανακοινώθηκε στο επόμενο RAW θα δώσουν το παρών οι Undertaker και Shawn Michaels, κάτι το οποίο λογικά θα αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης του "κόκκινου" show και για αυτό οι άνθρωποι του Smackdown Live θέλουν να δημιουργήσουν ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρόγραμμα για την επόμενη βδομάδα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Randy Orton και Bray Wyatt θα αντιμετωπίσουν τους Jordan και Gable για τους τίτλους, ενώ ο John Cena θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Baron Corbin, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα δούμε τον Cena για πρώτη φορά σε αγώνα με τηλεοπτική κάλυψη μετά το No Mercy. Ακόμη, η Nikki Bella θα αντιμετωπίσει την Natalya.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα πάρει ξανά τους tag team τίτλους η Wyatt Family; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top