ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Παραιτείται από την προεδρία του TNA η Dixie Carter


Σε μια νέα πραγματικότητα μπαίνει το TNA, καθώς η Dixie Carter αφήνει τη θέση της προέδρου και το promotion μπαίνει σε νέο καθεστώς ιδιοκτησίας.


Η Anthem Sports & Entertainment Corp. απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του TNA και ίδρυσε την εταιρεία Anthem Wrestling Exhibitions, η οποία θα έχει υπό τον έλεγχό της το promotion. Νέος πρόεδρος θα είναι ο Ed Nordholm.

H Dixie θα διατηρήσει μειοψηφικές μετοχές και θα εγκαταλείψει την προεδρία. Η νέα της θέση θα είναι αυτή της συμβούλου της Fight Media Group, η οποία είναι υπεύθυνη για τα μαχητικά προγράμματα της Anthem.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Παραιτείται από την προεδρία του TNA η Dixie Carter Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top