ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

TNA One Night Only Live 2: Μπάχαλο υπέρ του Edwards


O Eddie Edwards κατάφερε ξανά να κρατήσει το TNA World Heavyweight Championship με την εμπλοκή τρίτων. Κράτησαν τους τίτλους τους οι Hardys, η Rosemary και ο DJ Z.


O Lashley κάλεσε τον Davey Richards να τον αντιμετωπίσει. Ο Richards ανταποκρίθηκε και ο Lashley τον κέρδισε με submission.

O DJ Z παρέμεινε X-Division Champion κερδίζοντας τους Trevor Lee, Braxton Sutter και Andrew Everrett σε Fatal Four Way Elimination Match. Τελευταίος αποκλείστηκε ο Lee.

H πρόκληση του Robbie E σε οποιοδήποτε μέλος των DCC να τον αντιμετωπίσει δεν του βγήκε σε καλό αφού ηττήθηκε από τον Bram.

Μια μέρα μετά τη νίκη επί του Mike Bennett για το Grand Championship, o Moose τον κέρδισε ξανά, αυτή τη φορά σε No Holds Barred Match. O Bennett έκανε κατά λάθος spear στην Maria και ο Moose βρήκε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη.

O Mahabali Shera πήρε νίκη κόντρα στον Marshe Rockett.

H Gail Kim είπε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί αλλά δεν έχει αποσυρθεί. Η Rosemary την διέκοψε και την εκνεύρισε. Έπειτα, η Rosemary κέρδισε την Sienna για να κρατήσει το Knockouts Championship.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις των DCC κόστισαν τη νίκη στον Jessie Godderz κόντρα στον James Storm. Μετά τον αγώνα η Decay επιτέθηκε στους DCC.

Ο Eli Drake επέλεξε τον Tyrus σαν παρτενέρ του κόντρα στους Hardys αλλά δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο. Οι Hardys κράτησαν το TNA Tag Team Championship με Swanton Bomb στον Drake,

Η εμπλοκή του Lashley στον αγώνα του Eddie Edwards με τον EC3 δημιούργησε μπάχαλο στον αγώνα. Ο Lashley έδωσε καρέκλα στον EC3 ενώ ο διαιτητής ήταν αναίσθητος αλλά ο EC3 αρνήθηκε να την χρησιμοποιήσει. Ο Lashley του επιτέθηκε και πήγε να χρησιμοποιήσει την καρέκλα. Ο Davey Richards του πήρε την καρέκλα και πήγε να τον χτυπήσει αλλά κατά λάθος πέτυχε τον EC3. O Edwards άρπαξε την ευκαιρία και κέρδισε τον EC3 για να παραμείνει TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα TNA One Night Only Live 2

- O Lashley κέρδισε τον Davey Richards
- O DJ Z κέρδισε τους Trevor Lee, Braxton Sutter και Andrew Everrett (παρέμεινε X-Division Champion)
- O Bram κέρδισε τον Robbie E
- Ο Moose κέρδισε τον Mike Bennett
- O Mahabali Shera κέρδισε τον Marshe Rockett
- H Rosemary κέρδισε την Sienna (παρέμεινε Knockouts Champion)
- O James Storm κέρδισε τον Jessie Godderz
- Οι Hardys κέρδισαν τους Eli Drake & Tyrus (παρέμειναν TNA Tag Team Champions)
- O Eddie Edwards κέρδισε τον EC3 (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: TNA One Night Only Live 2: Μπάχαλο υπέρ του Edwards Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top