ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Triple H: "Θέλουμε να κάνουμε γυναικείο τουρνουά"


Οι φήμες για τη διεξαγωγή γυναικείου τουρνουά ανάλογου του Cruiserweight Classic και του United Kingdom Championship Tournament υπάρχουν εδώ και μήνες και ο Triple H επιβεβαίωσε τα σχέδια του WWE.


Ο Triple H αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για τουρνουά γυναικών με μορφή ανάλογη του τουρνουά για το UK Championship. Το WWE σκοπεύει να ψάξει όλο τον κόσμο για να βρει τα κατάλληλα ταλέντα, όπως έκανε με το Cruiserweight Classic.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν τη διεξαγωγή του τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι. Ο Triple H είπε ότι με την αύξηση των PPV είναι δύσκολο να βρεθεί κενό στο πρόγραμμα αλλά ότι θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί, όπως έγινε με το UKCT.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Triple H: "Θέλουμε να κάνουμε γυναικείο τουρνουά" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top