ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

UKCT 1η Μέρα: Έμειναν 8


Μόνο επιτυχημένη μπορεί να κριθεί η πρώτη βραδιά του τουρνουά για το United Kingdom Championship, στην οποία ξεχώρισαν πολλοί παλαιστές αλλά και το αρκετά ενεργό κοινό. 8 παλαιστές συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

O Triple H καλωσόρισε τον κόσμο και ακολούθησε ο αγώνας του Trent Seven με τον H.C. Dyer. Με το κοινό φανερά υπέρ του, ο Seven κέρδισε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Με αμφισβητούμενο τρόπο προκρίθηκε ο Jordan Devlin. Ο Devlin έκανε pin στον Danny Burch και ο διαιτητής μέτρησε μέχρι το τρία ενώ ο Burch πρόλαβε να κάνει kick out. Ο αγώνας έληξε υπέρ του Devlin, ενώ ο Burch αιμορραγούσε από το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο Burch έδωσε το χέρι του στον νικητή αλλά δέχτηκε Superkick από τον Devlin.

O Sam Cradwell έγινε ο τρίτος που προκρίθηκε κερδίζοντας τον Saxon Huxley με Flying Headbutt. Η ομοιότητα του Huxley με τον Ιησού Χριστό είχε σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να τον φωνάζει Jesus.

Ένα από τα φαβορί του τουρνουά, ο Pete Dunne, προκρίθηκε κερδίζοντας τον Roy Johnson με το Bitter End. Αντίπαλός του στην επόμενη φάση θα είναι ο Sam Cradwell.

Κόντρα στον Trent Seven θα αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο ο Wolfgang, ο οποίος κέρδισε τον Tyson T-Bone με Swanton Bomb για να προκριθεί.

O Joseph Conners ξεπέρασε το εμπόδιο του James Drake και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Mark Andrews.

Μπορεί να είναι ο μικρότερος σε παλαιστής του τουρνουά αλλά ο Mark Andrews το αντισταθμίζει με την αλτικότητά του. Ο Andrews προκρίθηκε κερδίζοντας τον Dan Moloney με Shooting Star Press.

Ο 19χρονος Tyler Bate έγινε ο τελευταίος που πέρασε στη φάση των 8 με τη νίκη του κόντρα στον Tucker. Στους προημιτελικούς θα αντιμετωπίσει τον Jodan Devlin.

O Nigel McGuinness και ο William Regal παρουσίασαν τους superstars που θα συνεχίσουν και ο Pete Dunne επιτέθηκε στον Sam Cradwell.

Αποτελέσματα UKCT 1η μέρα

- Ο Trent Seven κέρδισε τον H.C. Dyer
- O Jordan Devlin κέρδισε τον Danny Burch
- O Sam Cradwell κέρδισε τον Saxon Huxley
- O Pete Dunne κέρδισε τον Roy Johnson
- Ο Wolfgang κέρδισε τον Tyson T-Bone
- Ο Joseph Conners κέρδισε τον James Drake
- O Mark Andrews κέρδισε τον Dan Moloney
- O Tyler Bate κέρδισε τον Tucker

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UKCT 1η Μέρα: Έμειναν 8 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top