ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

UKCT 2η μέρα: 19χρονο θαύμα


Μπορεί ο Pete Dunne να έσπειρε την καταστροφή καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά, όμως ο 19χρονος Tyler Bate δεν πτοήθηκε και κατέκτησε το WWE UK Championship κάνοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια. Εμφάνιση-έκπληξη και νίκη για τον Neville κόντρα στον Tommy End.


Ο Pete Dunne εκμεταλλεύτηκε την τραυματισμένη μέση του Sam Gradwell από την επίθεση της πρώτης μέρας και τον κέρδισε για να περάσει στους ημιτελικούς. Μετά τον αγώνα ο Dunne επιτέθηκε ξανά στον Gradwell.

Το ταξίδι του Mark Andrews στο τουρνουά συνεχίζεται. Προκρίθηκε στα ημιτελικά κερδίζοντας τον Joseph Conners με Shooting Star Press.

Ο Wolfgang έκανε την τεράστια έκπληξη και κέρδισε τον Trent Seven με Swanton Bomb στην πλάτη για να τον αποκλείσει από τη συνέχεια του τουρνουά.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Wolfgang στον ημιτελικό, ο Tyler Bate έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Jordan Devlin, κάτι που έκανε με επιτυχία.

Μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα που ξεσήκωσε το κοινό, ο Pete Dunne κέρδισε τον Mark Andrews με Bitter End και πέρασε στον τελικό.

Το Tyler Driver 97 έδωσε στον Tyler Bate τη νίκη κόντρα στον Wolfgang και τη θέση στον τελικό του τουρνουά. Μετά τον αγώνα ο Wolfgang έδωσε το χέρι του στον Bate. O Pete Dunne επιτέθηκε στον Bate και τον τραυμάτισε στον ώμο.

Ο Neville έκανε εμφάνιση έκπληξη και είπε ότι τον άφησαν έξω από το τουρνουά γιατί θα το κέρδιζε εύκολα. Μετά αντιμετώπισε τον Tommy End και τον κέρδισε με Red Arrow.

Ο Finn Balor πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του.

Ο Tyler Bate έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια και ανταμείφθηκε. Όχι μόνο έκανε kick out στο Bitter End του Pete Dunne, αλλά εκτέλεσε και το Tyler Driver 97 και κέρδισε για να γίνει ο πρώτος United Kingdom Champion στην ιστορία του WWE. Οι Triple H, William Regal, Finn Balor και Fit Finlay παρέδωσαν τη ζώνη στον νικητή.

Αποτελέσματα UKCT 2η μέρα

- O Pete Dunne κέρδισε τον Sam Gradwell
- O Mark Andrews κέρδισε τον Joseph Conners
- Ο Wolfgang κέρδισε τον Trent Seven
- Ο Tyler Bate κέρδισε τον Jordan Devlin
- Ο Pete Dunne κέρδισε τον Mark Andrews
- Ο Tyler Bate κέρδισε τον Wolfgang
- O Neville κέρδισε τον Tommy End
- Ο Tyler Bate κέρδισε τον Pete Dunne (πρώτος WWE UK Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UKCT 2η μέρα: 19χρονο θαύμα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top