ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Άκυρο το Undertaker vs John Cena στη WrestleMania;


Τα πλάνα συνεχώς αλλάζουν στο WWE, ειδικά αυτή την περίοδο με αποτέλεσμα μεγάλοι αστέρες να μην έχουν σίγουρο ματς ακόμα στο showcase of the immortals.


Νέα που προκύπτουν από πηγές κοντά στον Vince McMahon, τον θέλουν να έχει αλλάξει γνώμη για ένα από τα πιο αναμενόμενα ματς όλων των εποχών, το Undertaker vs Cena. Έτσι ενώ πριν λίγο καιρό αυτό το ματς ήταν κλειδωμένο, τώρα απ' ότι φαίνεται ακυρώθηκε.

Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Deadman θα παίξει σε ματς για έναν από τους παγκόσμιους τίτλους, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει οι υπεύθυνοι για αυτά τα σχέδια. Ακόμα υπάρχει πιθανότητα για ένα Braun Strowman vs The Undertaker αλλά ούτε αυτό το ματς έχει συζητηθεί περαιτέρω.

Προκύπτει ότι θα γίνουν έξι ή εφτά main event ματς στη φετινή WrestleMania χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε μέσα τους γυναικείους τίτλους και το Crusierwieght. Kevin Owens vs Jericho για το United States Title φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί. Τεράστια ονόματα ακόμα δεν έχουν προγραμματισμένο αγώνα, με αυτούς να είναι οι Cena, AJ Styles, Roman Reigns, Dean Ambrose και Finn Balor. Το Intercontinental πάει για ακόμα ένα ματς με πολλούς σούπερσταρ μέσα, πιθανότατα Ladder ματς.

Όσο αφορά το Women's Title, το αρχικό σχέδιο ήταν Charlotte vs Bayley, αλλά εξετάζεται και η περίπτωση να γίνει fatal 4 way με συμμετοχή των Nia Jax και Sasha Banks.

Οι μόνοι αγώνες που είναι κλειδωμένοι, είναι το Shaquille O' Neill vs Big Show, Triple H vs Seth Rollins και Bill Goldberg vs Brock Lesnar. Το τελευταίο φαίνεται να πηγαίνει για το Main event της βραδιάς.

Όλα παραμένουν φήμες και τα πάντα ενδέχεται να αλλάξουν ξανά όπως γίνεται κάθε χρόνο στο Road to WrestleMania, με τίποτα να μην είναι τελικό.

Item Reviewed: Άκυρο το Undertaker vs John Cena στη WrestleMania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top