ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Σχέδια για τον Undertaker στη WrestleMania 33


Τα μόνα ματς που θεωρούνται κλειδωμένα για τη WrestleMania 33 είναι Big Show vs Shaquille O'Neil, Triple H vs Seth Rollins, Goldberg vs Lesnar, ενώ τίποτα δεν είναι ακόμα κλειδωμένο για τον Undertaker.


Το ενδεχόμενο ματς του Undertaker vs John Cena έχει μία βάση και ακόμα είναι στα σκαριά, αλλά ο Vince McMahon ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. Ένας άλλος αντίπαλος που σκέφτεται o Vince είναι ο Roman Reigns. Η λογική πίσω από αυτή την επιλογή είναι ότι ο Reigns είναι το μέλλον της εταιρίας και το ματς Taker vs Cena δεν κάνει κάτι για το μέλλον, μιας και ίσως είναι το τελευταίο ματς του Phenom στη WrestleMania. Αν ο Cena νικήσει τον τίτλο από τον Styles και ο Reigns τον τίτλο από τον Owens, τότε φαίνεται ότι ο Taker θα πάρει title shot στη WrestleMania για έναν από τους δύο τίτλους.

Ο Undertaker ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί για το Rumble, αλλά ενδεχόμενα σενάρια ίσως τον κάνουν φαβορί για να το κερδίσει. Ένας άλλος νικητής ίσως είναι ο Strowman ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Reigns, εφόσον νικήσει τον τίτλο. Ο Owens φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει τον Jericho στη WrestleMania 33 πιθανότατα χωρίς τον τίτλο.

Item Reviewed: Σχέδια για τον Undertaker στη WrestleMania 33 Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top