ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια του Undertaker στη WrestleMania


Όπως αναφέραμε ο αγώνας Undertaker vs John Cena δεν θα συμβεί τελικά στη WrestleMania 33 και κανείς δεν ξέρει τον αντίπαλο του ακόμα.


Νέες πληροφορίες που έρχονται τώρα στο φως κάνουν λόγο πως ο Deadman θα αντιμετωπίσει έναν σούπερσταρ του RAW. Δεν υπάρχει στοιχείο για το ποιος θα είναι αυτός. Επίσης σημειώνεται πως δεν θα αντιμετωπίσει τελικά ούτε τον Braun Strowman ( δόξα το Θεό...), παρόλο που υπήρξε μια ένδειξη για αυτό στο περασμένο RAW. Πιθανότατα θα δούμε ένα στιγμιότυπο μεταξύ των δύο στο Royal Rumble για να δικαιολογηθεί εκείνο το πρόγραμμα.

Όσο αναφορά τα προηγούμενα πλάνα, ο Cena θα έπαιρνε τον τίτλο από τον Styles στο Rumble και ο Undertaker θα νικούσε το Royal Rumble ματς και έτσι θα γινόταν ένας αγώνας μεταξύ των δύο για τον τίτλο στη WrestleMania. Το παλαιότερο σχέδιο είχε τον Undertaker να οδεύει στο road to WrestleMania ως πρωταθλητής, που πιθανότατα θα το είχε κερδίσει από τον Styles, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αν και δεν είναι γνωστός ο αντίπαλος του Phenom ακόμα, στα τωρινά πλάνα δεν φαίνεται να πηγαίνει για κάποιον τίτλο. Φυσικά όλα πρέπει να ληφθούν ως φημολογία καθώς τα πάντα ενδέχεται να αλλάξουν.

Item Reviewed: Περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια του Undertaker στη WrestleMania Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top