ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Undertaker: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στην Wrestlemania;


Όσο πλησιάζουμε στην Wrestlemania, τόσο αυξάνεται η αγωνία για τον αντίπαλο του Undertaker στο μεγαλύτερο event της σεζόν.


Όπως ήδη αναφέραμε, αυτή τη στιγμή το Undertaker-Cena φαίνεται ότι δεν αποτελεί πια το πλάνο των ανθρώπων του WWE και για το θέμα αυτό μίλησε τόσο ο Bryan Alvarez, όσο και ο Dave Meltzer του Wrestling Observer.

Ο τελευταίος τόνισε ότι ο Vince McMahon σκέφτεται ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο σχετικά με τον αντίπαλο του "Deadman" στην Wrestlemania 33. Εδώ οι δηλώσεις του:

«Μέχρι στιγμής τρεις αγώνες θεωρούνται σίγουροι για την Wrestlemania: Goldberg εναντίον Lesnar, Triple H εναντίον Rollins και Shaquille O'Neal εναντίον Big Show. Πιθανότατα να δούμε Undertaker-Cena και Reigns εναντίον Strowman, ωστόσο πιθανό είναι και το Undertaker-Reigns».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πάντως κυκλοφορούν φήμες και για αναμέτρηση του Taker εναντίον του Finn Balor στην Wrestlemania, καθώς μέχρι τότε ο πρώην Universal Champion θα έχει επιστρέψει στο ρινγκ.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Undertaker: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στην Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top