ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Τα πλάνα για το Universal Championship


Όπως είδαμε ο Kevin Owens κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο σε βάρος του Roman Reigns με βοήθεια του Strowman ωστόσο δεν είναι σχεδιασμένος να φτάσει μέχρι τη WrestleMania σαν πρωταθλητής.


Πρώτα αναφέραμε πως στα live event που ακολουθούν και είναι μια ένδειξη για τη συνέχεια, ο Roman Reigns είναι σχεδιασμένος να παλέψει με τον Strowman. Επίσης τώρα ο Owens θα παλέψει με τον Zayn για τον τίτλο. Αυτά είναι προσωρινά σχέδια καθώς ο Reigns τελικά θα παλέψει με τον Undertaker στη WrestleMania.

Από την άλλη, ο Owens θα παλέψει με τον Goldberg για το Universal τίτλο στο Fast Lane και φαίνεται πως εκεί θα τον χάσει. Αυτό θα γίνει ώστε η κόντρα Lesnar vs Goldberg να είναι για το Universal Championship.

Ο Goldberg δεν θα δουλεύει στα live event και θα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις στο RAW. Αν το σχέδιο προχωρήσει έτσι θα είναι η τρίτη χρονιά συνεχόμενα που ο τίτλος δεν θα βρίσκεται στα house shows και καθημερινά στην τηλεόραση, καθώς πέρσι έγινε με τον Triple H σαν Champion και τον Lesnar πρόπερσι.

Item Reviewed: Τα πλάνα για το Universal Championship Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top