ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Vince McMahon: «Δεν θα αγωνιστεί ο Rock στην Wrestlemania»


Ο The Rock από το 2011 μέχρι και το 2016 δίνει το παρών στο μεγαλύτερο event του WWE, την Wrestlemania, ενώ στην περσινή Wrestlemania αγωνίστηκε για μόλις 6 δευτερόλεπτα κόντρα στον Erick Rowan.


Τελευταίος σημαντικός αγώνας του "The Great One" ήταν εκείνος με τον John Cena για το WWE Championship στην Wrestlemania 29, όμως φαίνεται ότι ούτε φέτος θα τον δούμε σε κάποια αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Vince McMahon ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι ο Rock θα βρίσκεται στο Orlando στις 2 Απριλίου, όμως δεν θα αγωνιστεί στην Wrestlemania και πιθανότατα να συμμετάσχει απλώς σε κάποιο σύντομο segment.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Vince McMahon: «Δεν θα αγωνιστεί ο Rock στην Wrestlemania» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top