ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Προς WWE ο Kyle O'Reilly


Το WWE φαίνεται πως θα είναι ο νέος προορισμός του Kyle O'Reilly, ο οποίος ετοιμάζεται να πει αντίο στο Ring Of Honor και την Indy σκηνή.


Το συμβόλαιο του O'Reilly με το ROH έληξε πριν το Wrestle Kingdom 11. Το promotion του προσέφερε νέο συμβόλαιο αλλά αρνήθηκε. Σαν αποτέλεσμα, στο Wrestle Kingdom 11 έχασε το ROH World Championship από τον Adam Cole.

Οι ιθύνοντες του ROH αναμένουν συμφωνία του O'Reilly με το WWE. Για το WWE αναμένεται να φύγει και ο Ray Rowe, ο οποίος προσπαθεί να φέρει και τον Hanson για να είναι tag team στο WWE. Στην έξοδο βρίσκεται και ο Adam Cole αλλά έχει ακόμα μερικούς μήνες στο συμβόλαιό του.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Προς WWE ο Kyle O'Reilly Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top