ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Επιστρέφουν οι αλλαγές ονομάτων στο WWE


Τον τελευταίο καιρό το WWE επέτρεπε στα μεγάλα ονόματα των indys που έρχονται στο promotion να κρατούν τα ονόματά του. Απ' ότι φαίνεται το WWE θα δώσει τέλος σε αυτήν την κατάσταση.


Ήδη άλλαξαν τα ονόματα δύο παλαιστών. Ο Big Damo μετονομάστηκε σε Killian Dain και ο Tommy End σε Aleister Black. Μπορεί να μην ήταν πολύ μεγάλα ονόματα στην ανεξάρτητη σκηνή αλλά φαίνεται ότι θα γίνονται και σε εκείνους τους παλαιστές αλλαγές.

Ο λόγος που το WWE θέλει να επιστρέψει στην πολιτική αλλαγής ονομάτων είναι τα πνευματικά δικαιώματα. Το WWE θα μπορεί να έχει την αποκλειστικότητα των ονομάτων και να τα χρησιμοποιεί σε merchandise.

Αυτό ίσως να αποτελέσει εμπόδιο για ορισμένους να υπογράψουν με το WWE. Μερικοί έχουν δημιουργήσει ήδη τεράστιο όνομα στην ανεξάρτητη σκηνή και δεν θα ήθελαν να μετονομαστούν στο WWE.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επιστρέφουν οι αλλαγές ονομάτων στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top