ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Xavier Woods: "Η New Day δεν ήταν αποτυχημένη στις αρχές"


Ο Xavier Woods έδωσε συνέντευξη στο RauteMusik στην οποία μίλησε για τις πρώτες αρνητικές αντιδράσεις που εκλάμβανε η New Day όταν ξεκίνησε και για την πίστη του Vince McMahon στην ομάδα.


Ο Woods δεν χαρακτήρισε αποτυχημένη την πρώτη περίοδο της New Day λόγω των αποδοκιμασιών: "Το gimmick δεν απέτυχε γιατί το νόημα αυτού που κάνουμε είναι να πάρουμε κάποια αντίδραση από τον κόσμο. Είτε σε επευφημούν είτε σε γιουχάρουν, όσο ο κόσμος κάνει θόρυβο και δένεται συναισθηματικά, έχεις πετύχει. Με εμάς όταν βγήκαμε ο κόσμος γιούχαρε επειδή δεν μας γούσταρε. Δεν αλλάξαμε τίποτα. Συνεχίσαμε να κάνουμε ότι κάναμε και στο ντεμπούτο μας. Μετά από λίγους μήνες ο κόσμος άρχισε να μας επευφημεί επειδή κατάλαβε τι και ποιοι ήμασταν και συνειδητοποίησε ότι του άρεσε. Επομένως, δεν θα έλεγα ότι αποτύχαμε επειδή το κοινό νοιαζόταν με κάποιον τρόπο για εμάς, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε κάθε φορά."

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πίστη του Vince McMahon στη New Day: "Ήταν από τους λίγους που πίστευαν σε εμάς ότι θα το κάνουμε να δουλέψει. Το να έχεις την υποστήριξή του είναι σημαντικό. Μας βοήθησε πολύ. Σίγουρα είναι είναι χαρούμενος που η βοήθειά του και οι ιδέες του χρησιμοποιήθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να βγει κάτι επιτυχημένο."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Xavier Woods: "Η New Day δεν ήταν αποτυχημένη στις αρχές" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top