ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

205 Live 14/2/2017: Δολοφονική κουτουλιά


Μπορεί να κέρδισε τον TJ Perkins ο Neville, αλλά ο Jack Gallagher ήταν αυτός που έκλεισε το επεισόδιο με το πάνω χέρι. Δεν θέλει τον Brian Kendrick ο Akira Tozawa. Έκανε ντεμπούτο ο Gran Metalik.


Ο Rich Swann αφιέρωσε τον αγώνα του με τον Noam Dar στην Alicia Fox. O Swann πήρε τη νίκη με Phoenix Splash από το μεσαίο σκοινί.

O TJ Perkins και ο Neville έδωσαν κοινή συνέντευξη. Ο Neville είπε ότι ο Perkins θα έρχεται πάντα δεύτερος και ο Perkins του απάντησε ότι δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει.

Ο Gran Metalik έκανε το ντεμπούτο του στο 205 Live κόντρα στον Drew Gulak. O Gulak προσπάθησε να κρατήσει τον αγώνα στο έδαφος, ο Metalik έκανε όσο περισσότερες εναέριες κινήσεις μπορούσε και εν τέλει πήρε τη νίκη με Metalik Driver.

O Brian Kendrick πρότεινε στον Akira Tozawa να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Ο Kendrick νόμιζε ότι ο Tozawa δεν τον καταλαβαίνει αλλά ο Ιάπωνας του είπε ότι τον καταλαβαίνει και δεν τον γουστάρει.

O Neville και ο TJ Perkins πάλεψαν με τον Cruiserweight Champion να αναδεικνύεται νικητής με submission. Μετά τον αγώνα ο Jack Galagher μπήκε τρέχοντας στο ρινγκ και τα έβαλε με τον Neville. O "Extraordinary Gentleman" πέταξε έξω από το ρινγκ τον Neville με την κουτουλιά του.

Αποτελέσματα 205 Live 14/2/2017

- Ο Rich Swann κέρδισε τον Noam Dar
- O Gran Metalik κέρδισε τον Drew Gulak
- Ο Neville κέρδισε τον TJ Perkins

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 14/2/2017: Δολοφονική κουτουλιά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top