ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

205 Live 31/1/2017: Άγνωστη λέξη η ομαδικότητα


Όπως αποδείχτηκε στο 205 Live, ο Neville δεν τα πάει καλά ούτε με τους αντιπάλους του ούτε με τους παρτενέρ του. Θετικό ντεμπούτο από τον Akira Tozawa.


Ο Tony Nese και ο Lince Dorado άνοιξαν το επεισόδιο. Ο Tony Nese αναδείχθηκε νικητής και μετά τον αγώνα επιτέθηκε στον Dorado. O TJ Perkins έτρεξε στο ρινγκ και πέταξε έξω τον Nese.

O Neville διέκοψε συνέντευξη του Rich Swann στα παρασκήνια και τον χτύπησε.

Το ντεμπούτο του Akira Tozawa στο 205 Live συνοδεύτηκε με νίκη κόντρα σε έναν τοπικό παλαιστή. Τον αγώνα παρακολούθησε από το τραπέζι των σχολιαστών ο Brian Kendrick.

Ο Neville δεν έμεινε ικανοποιημένος με τον Noam Dar στον αγώνα τους εναντίον του Cedric Alexander και του Jack Gallagher. O Neville εκνευρίστηκε με τα λάθη του Dar και τον παράτησε μόνο του. Ο Alexander άρπαξε την ευκαιρία και πήρε τη νίκη με Lumbar Check.

Αποτελέσματα 205 Live 31/1/2017

- Ο Tony Nese κέρδισε τον Lince Dorado
- O Akira Tozawa κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή
- Οι Jack Gallagher & Cedric Alexander κέρδισαν τους Noam Dar & Neville

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 31/1/2017: Άγνωστη λέξη η ομαδικότητα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top