ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

205 Live 7/2/2017: Τζέντλεμαν εναντίον βασιλιά


O Jack Gallagher ήταν ο νικητής του εντυπωσιακού Fatal 5 Way Elimination Match και θα αντιμετωπίσει τον Neville στο Fastlane. Επέστρεψε ο Tajiri.


Ο Mustafa Ali και ο Ariya Daivari αγωνίστηκαν για να καλύψουν τη θέση του τραυματία Tony Nese στο Fatal 5 Way. Νικητής αναδείχθηκε ο Ali με το Inverted 450 Splash.

O Brian Kendrick κέρδισε τον Lince Dorado με Captain's Hook. Μετά τον αγώνα, ο Kendrick είπε ότι θαυμάζει τον Akira Tozawa και τον κάλεσε να έρθει στο ρινγκ. Αντ' αυτού εμφανίστηκε ο Tajiri και φύσηξε πράσινο υγρό στο πρόσωπο του Kendrick.

Στο Fatal 5 Way Elimination Match ο Noam Dar ήταν ο πρώτος που αποκλείστηκε χάρη στο Lumbar Check του Cedric Alexander. O Dar εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στον Alexander, δίνοντας την ευκαιρία στον TJ Perkins να τον αποκλείσει. Ο Perkins απέκλεισε και τον Mustafa Ali με Cross Armbreaker. Εν τέλει, ο Jack Gallagher απέκλεισε τον Perkins και έγινε ο πρώτος διεκδικητής του Cruisereight Championship. Μετά τον αγώνα έπαιξε η μουσική του Neville και ο πρωταθλητής εμφανίστηκε στη ράμπα εισόδου χωρίς να προχωρήσει περαιτέρω.

Αποτελέσματα 205 Live 7/2/2017

- O Musafa Ali κέρδισε τον Ariya Daivari
- O Brian Kendrick κέρδισε τον Lince Dorado
- O Jack Gallagher κέρδισε τους TJ Perkins, Mustafa Ali, Cedric Alexander και Noam Dar

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 7/2/2017: Τζέντλεμαν εναντίον βασιλιά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top