ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

BREAKING NEWS: Νέος τραυματισμός για τον Rollins


Φαίνεται ότι η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα στον Seth Rollins καθώς το WWE σήμερα (01/02) ανακοίνωσε ότι ο "Architect" τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του segment με τον Samoa Joe.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του promotion, ο Rollins τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο στο τελευταίο Monday Night RAW και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε με πατερίτσες μετά τη λήξη του «κόκκινου» show.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2015 ο Rollins τραυμάτισε για πρώτη φορά το γόνατο του κατά τη διάρκεια αγώνα του σε live event και αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, να χάσει το WWE Championship και να μη δώσει το παρών στην Wrestlemania 32.

Μέσω twitter ο Rollins ενημέρωσε το WWE Universe για τον τραυματισμό του και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τίτλο: «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι είναι απλώς ένα κακό όνειρο».


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Νέος τραυματισμός για τον Rollins Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top