ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

BREAKING NEWS: Δεν ανανεώνουν με TNA οι Hardys!


Ο Matt και ο Jeff Hardy δεν υπογράφουν σε νέα συμβόλαια που τους προσφέρει το TNA, καθώς νιώθουν που υπήρχε έλλειψη σεβασμού καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.


Οι Hardys είχαν συμφωνήσει στους όρους για τα νέα συμβόλαια τον Δεκέμβριο με διαφορά κάποιες μικρές αλλαγές και απλά περίμεναν να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με αυτά να έχουν διάρκεια 1 χρόνο.

Ο δικηγόρος των Hardys ενημέρωσε τους ιθύνοντες του TNA πως τα δύο αδέρφια θέλουν στα νέα συμβόλαια να έχουν έλεγχο των χαρακτήρων τους, κάτι που απορρίφθηκε αμέσως. Επίσης, ο δικηγόρος τους άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται για την υπογραφή τους, συμπεριλαμβανομένου και του WWE, με το TNA να απαντάει "πες τους τότε να πάνε στο WWE".

Αυτό εξόργισε τον Jeff, ο οποίος σε εκείνο το σημείο είπε πως πλέον δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει, με τον Matt να συνεχίζει κανονικά τις διαπραγματεύσεις. Το TNA πριν μία εβδομάδα έστειλε νέο συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων, ενώ έβαλαν κρυφά όρο να λαμβάνουν το 10% των κερδών των Hardys, από ότι πουλήσουν εκτός εταιρείας.

Ο δικηγόρος του Matt τον ενημέρωσε πως θα ήταν ανόητος εάν υπέγραφε, έτσι αυτός με την σειρά του ενημέρωσε την εταιρεία πως δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει. Παρ' όλα αυτά, τους ανέφερε ότι είναι πρόθυμος να ολοκληρώσει τα τρέχοντα σενάρια, με τους ιθύνοντες του TNA να του απαντάνε πως είναι τρελός αν νομίζει πως θα εμφανίζεται στην τηλεόραση χωρίς συμβόλαιο.

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Δεν ανανεώνουν με TNA οι Hardys! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top