ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί ο Cena θα χάσει τον τίτλο στο Elimination Chamber εξαιτίας του Miz;


Όπως αποκαλύφθηκε στο Wrestling Observer Newsletter, στο Elimination Chamber ενδέχεται να ξεκινήσει ένα feud μεταξύ Cena και Miz και σε αυτό θα συμμετάσχουν και η Nikki Bella μαζί με την Maryse, ένα feud το οποίο θα τους οδηγήσει μέχρι και την WM 33.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όπου στο τελευταίο SD Live ανακοινώθηκαν και οι 5 αντίπαλοι του Cena στο Elimination Chamber, συμπεριλαμβανομένου και του Miz. Στο συγκεκριμένο PPV ο Miz μαζί με την σύντροφό του, Maryse θα κοστίσουν τον τίτλο στον Champ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μία κόντρα μεταξύ των δύο σούπερσταρ, ενώ στο κόλπο θα μπει και η Nikki Bella, αφού κάνει μία μικρή παύση στο feud που έχει ήδη με την Natalya.

Η ιδέα δεν περνάει απαρατήρητη από το WWE που σκέφτεται να το κάνει πραγματικότητα για τους εξής λόγους. Πρώτον θα είναι κάτι πρωτότυπο για την WM 33, δηλαδή ένα tag team που θα συμπεριλαμβάνει και τα δύο φύλλα και δεύτερον για το λόγο ότι μπορεί να είναι ο τελευταίος αγώνας της Nikki Bella και θέλουν να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο και δίπλα στον Cena που είναι σύντροφός της στην πραγματική ζωή. 

Τέλος, εάν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν, ο Cena μετά το τέλος του αγώνα θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Nikki.

Item Reviewed: Γιατί ο Cena θα χάσει τον τίτλο στο Elimination Chamber εξαιτίας του Miz; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top