ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Απεβίωσε ο Chavo Guerrero Sr.


"Έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός Chavo Guerrero Sr., πατέρας του Chavo Guerrero και αδερφός του Eddie Guerrero, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του pro-wrestling.


O Guerrero απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών λόγω καρκίνου στο συκώτι. Ήταν ο κατά 18 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του Eddie, πατέρας του Chavo Guerrero Jr. και ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις γιους του θρυλικού Cory Guerrero.

Γνωστός και ως Chavo Classic, έγινε θρύλος για το pro-wrestling στο Μεξικό. Είχε εμφανιστεί στο WWE το 2004 ως manager του γιου του, ενώ τελευταία φορά τον είδαμε σε ένα επεισόδιο του Lucha Underground το 2016.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Απεβίωσε ο Chavo Guerrero Sr. Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top