ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Corey Graves αποτελεί παρελθόν από το NXT


Ύστερα από την μεγάλη βραδιά στο San Antonio, ο Corey Graves έκανε γνωστό πως δεν θα αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας σχολιαστών του NXT. Την Θέση του θα αναλάβει ο βετεράνος παλαιστής και πρώην σχολιαστής του Ring of Honor, Nigel McGuiness.


Ο Corey Graves έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2000 και συμμετείχε σε διάφορα ανεξάρτητα promotion, σε Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι και την μεγάλη Βρετανία.

Το Δεκέμβριο του 2014, ανακοίνωσε την απόσυρσή του ύστερα από δύο εγκεφαλικές διασείσεις με τους γιατρούς να τον πληροφορούν πως η καριέρα του έφτασε στο τέλος της.

Από το να μαζεύει καλώδια και ηχεία στα Live events του NXT και να επιλέγει τραγούδια για τα νέα ταλέντα, στο τέλος ο Graves τα κατάφερε και μπήκε στην ομάδα σχολιαστών του NXT. Ύστερα από αυτό ο Triple H εντυπωσιασμένος, τον πλησίασε και το προσέφερε 2 χρόνια συμβολαίου και συμμετοχή στο pre-show του Raw.

Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι ιστορία με τον Graves να κερδίζει την θέση του στην ομάδα σχολιαστών του Monday Night Raw, όπου και είναι μέχρι και σήμερα μαζί με τον θρυλικό Michael Cole και τον Byron Saxton.

Item Reviewed: Ο Corey Graves αποτελεί παρελθόν από το NXT Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top