ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Draft τον Ιούνιο;


Το brand split που έγινε τον Ιούλιο του 2016 προσέφερε νέα φρεσκάδα στο προϊόν του WWE και το promotion φαίνεται να σχεδιάζει να αλλάξει τις ισορροπίες ξανά σύντομα.


Στην πρόσφατη σύσκεψη για τα οικονομικά του WWE ο Vince McMahon ανέφερε ότι το brand split έχει λειτουργήσει ευεργετικά για το προϊόν και τους έχει βοηθήσει να χτίσουν περισσότερους stars. O chairman του WWE αναφέρθηκε επίσης σε πιθανές μετακινήσεις παλαιστών από το RAW στο Smackdown και αντίστροφα.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το draft θα επιστρέψει ανάμεσα στην Wrestlemania και το Summerslam, πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Αν όντως πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο δεν θα έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από το προηγούμενο draft. Το διάστημα μοιάζει πολύ σύντομο αλλά το WWE έχει μεγαλύτερη ποσότητα παλαιστών από ποτέ και η απόφαση αυτή έχει μια λογική.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Draft τον Ιούνιο; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top