ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Απών από το Elimination Chamber οι Vince και Shane McMahon


Φήμες από την Αμερική αναφέρουν ότι ο Vince και ο Shane McMahon δεν ήταν παρόντες στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια του Elimination Chamber.


O Shane McMahon ως commissioner του Smackdown έχει μόνο τηλεοπτικό ρόλο και γι' αυτό δεν βρίσκεται σε όλα τα show. Στα PPV συνήθως είναι παρών αλλά στο Elimination Chamber απουσίασε.

Η απουσία του Vince McMahon είναι αυτή που προκαλεί εντύπωση. Το αφεντικό του WWE τρέχει όλα τα show του promotion και η απουσία του είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Συνήθως γίνεται μόνο σε πάρα πολύ σημαντικές περιπτώσεις.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Απών από το Elimination Chamber οι Vince και Shane McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top