ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Άκυρο λίγο πριν τη διεξαγωγή του το Fedor-Mitrione


Τεράστια ατυχία για το Bellator το οποίο αναγκάστηκε να ακυρώσει έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της ιστορίας του λίγο πριν τη διεξαγωγή του Bellator 172.


Στο main event ο θρυλικός Fedor Emelianenko επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο του στο Bellator κόντρα στον πρώην μαχητή του UFC Matt Mitrione. Ο αγώνας ακυρώθηκε όμως λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του event επειδή ο Mitrione αρρώστησε.

Το Bellator προσπάθησε να βρει αντικαταστάτη αλλά δεν τα κατάφερε και στο main event αγωνίστηκε ο Patricky "Pitbull" Freire κόντρα στον Josh Thomson. O Freire πήρε τη νίκη με ΚΟ στο 0:40 του δεύτερου γύρου.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Άκυρο λίγο πριν τη διεξαγωγή του το Fedor-Mitrione Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top