ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Impact Wrestling 16/2/2017: Ζευγάρι δίχως ντροπή


O Davey Richards και η Angelina Love διέλυσαν τον Eddie Edwards και την γυναίκα του. Έγιναν πρωταθλητές του Μεξικού οι Hardys. Τσακώθηκαν Tyrus και Eli Drake.


Ο Moose και η Brandi Rhodes συνεργάστηκαν άψογα και κέρδισαν τον Crazzy Steve και την Rosemary από την Decay.

O Eddie Edwards κάλεσε τον Davey Richards στο ρινγκ. Η Angelina Love εμφανίστηκε και κατηγόρησε τον Edwards ότι δεν τους επισκέφθηκε ούτε μία φορά όταν ήταν τραυματίας ο Richards, O Richards εμφανίστηκε και είπε ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την επιτυχία των Wolves. Οι δυο τους άρχισαν να πλακώνονται και τους χώρισαν οι security. O Edwards προκάλεσε τον Richards σε Street Fight.

O Mike Bennett οργάνωσε Bachelor Party για τον Braxton Sutter, παρά το γεγονός ότι ο Sutter δεν ήξερε κανέναν στο πάρτυ. Η Allie οργάνωσε Bachelor για την Laurel Van Ness αλλά ο χώρος δεν άρεσε καθόλου στην Maria.

O Jessie Godderz κέρδισε τον Kingston. Τα φώτα έσβησαν αμέσως μόλις έληξε ο αγώνας και οι DCC εμφανίστηκαν στο ρινγκ αλλά ο Godderz είχε προλάβει να φύγει.

O Tyrus ήταν παρουσιαστής του Fact Of Life με καλεσμένο τον Eli Drake και του τα έχωσε που τον εγκατέλειψε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Drake του είπε ότι τον πληρώνει για να κάνει ότι του λέει. Ο Tyrus εκνευρισμένος τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ.

Οι Hardys ξεκίνησαν την εκστρατεία του για χρυσό από το Μεξικό. Πήγαν στο promotion του Konnan και αντιμετώπισαν τους Psicosis και Super Crazy για το Mexican Tag Team Championship. Οι Hardys πήραν τη νίκη και τους τίτλους και εξαφανίστηκαν με τηλεμεταφορά.

H Brooke κατάφερε και κέρδισε με roll up την Sienna εκεί που δεν το περίμενε.

O Lashley είπε ότι δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο να τα βάλει μαζί του. Ο Josh Barnett, ο πρώην Heavyweight Champion του UFC, τον διέκοψε και τον προκάλεσε να τα βάλει μαζί του με τον τίτλο υπό διεκδίκηση. Ο Lashley δέχτηκε.

Στο bachelor του Braxton Sutter όλοι έγιναν χάλια εκτός από τον Sutter. O Sutter πήρε μια γυναίκα, την έβαλε πάνω στον Bennett που κοιμόταν, τους έβγαλε φωτογραφία και την έστειλε στην Maria.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Street Fight του Davey Richards και του Eddie Edwards. Φρόντισαν ο Richards και η Angelina Love γι' αυτό. Το ζευγάρι επιτέθηκε στη γυναίκα του Edwards, χτύπησε τον διαιτητή και διέλυσε τον Edwards με καρεκλιές. Ο Richards και η Love έκατσαν πάνω από τον Edwards και φιλιόντουσαν.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 16/2/2017

- Οι Moose & Brandi Rhodes κέρδισαν την Decay
- Ο Jessie Godderz κέρδισε τον Kingston
- Οι Hardys κέρδισαν τους Psicosis & Super Crazy (νέοι Mexican Tag Team Champions)
- Η Brooke κέρδισε την Sienna
- Ο αγώνας Davey Richards vs Eddie Edwards κρίθηκε No Contest

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 16/2/2017: Ζευγάρι δίχως ντροπή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top